Τα πιο περίεργα σκουπίδια που βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη

Ένα αναπηρικό αμαξίδιο, ένα καρότσι σούπερ μάρκετ και ένα όπλο βρέθηκαν μεταξύ άλλων σε επιχείρηση καθαρισμού στο Σέιχ Σου.
Τα πιο περίεργα σκουπίδια που βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη
Έχεις ένα καρότσι σούπερ μάρκετ στο σπίτι σου. Δεν ξέρουμε πώς, μην κάνεις περίεργες ερωτήσεις, έτυχε και το έχεις. Και θέλεις να το ξεφορτωθείς. Τι κάνεις; Σκέφτεσαι, σκέφτεσαι, και με τα πολλά καταλήγεις πως η καλύτερη λύση είναι να το φορτώσεις στο αυτοκίνητο και να οδηγήσεις μέχρι το πλησιέστερο δάσος για να το αφήσεις εκεί.

Μη γελάς, κάποιος το έκανε όντως, και η υπηρεσία καθαρισμού του Δήμου, που οργάνωσε εκστρατεία σε συνεργασία με εθελοντικές ομάδες, το βρήκε εκεί. Και δεν ήταν μόνο αυτό: Μεταξύ άλλων, υπήρξαν άνθρωποι που είχαν πετάξει στο Σέιχ Σου τις αστυνομικές τους ταυτότητες, τους παλιούς προφυλακτήρες των αυτοκινήτων τους, ένα αναπηρικό αμαξίδιο, ένα κρεβάτι, και ένα όπλο.

«Προκαλεί μεγάλη εντύπωση πως σε συγκεκριμένα σημεία, που δεν είναι εύκολα προσβάσιμα, πηγαίνει κάποιος για να πετάξει κάτι που δεν χρησιμοποιεί, όπως για παράδειγμα ένα αναπηρικό αμαξίδιο ή ένα καρότσι σούπερ μάρκετ. Δεν είναι ένα μπουκάλι νερό ή ένα ποτήρι καφές που μπορείς να δικαιολογήσεις ότι κάποιος το ξέχασε» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του δήμου Νεάπολης- Συκεών, Αντώνης Σαουλίδης.

Και δεν είναι, βέβαια, μόνο το Σέιχ Σου. Σε πρόσφατη επιχείρηση καθαρισμού κοντά στο στρατόπεδο Κόδρα βρέθηκε ένα κουτάκι χυμού Φλώρινα. Κι αν σκέφτεσαι «εντάξει, ένα κουτάκι χυμού είναι, φυσιολογικό» να σε ενημερώσουμε ότι ο συγκεκριμένος χυμός σταμάτησε να κυκλοφορεί το 1985. «Μα τόσα χρόνια, δεν βρέθηκε κάποιος να το μαζέψει, να μετακινήσει το συγκεκριμένο σκουπίδι;», αναρωτιέται ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, μιλώντας στο ΑΠΕ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v