Πότε θα ανοίξουν σχολεία, εστίαση και υπερτοπικές μετακινήσεις

Οι λοιμωξιολόγοι θεωρούν ότι με τη βοήθεια των self test μπορεί να γίνει σταδιακή άρση των απαγορεύσεων. Ποιες είναι οι πιθανές ημερομηνίες.
Πότε θα ανοίξουν σχολεία, εστίαση και υπερτοπικές μετακινήσεις
Οι γοργοί ρυθμοί των εμβολιασμών σε συνδυασμό με τα ατομικά τεστ κάνουν τους λοιμωξιολόγους να θεωρούν ότι σιγά σιγά μπορεί να ξεκινήσει η σταδιακή άρση του λοκντάουν.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η επιτροπή των λοιμωξιολόγων δεν είναι αρνητική στο να ανοίξουν την προσεχή Δευτέρα τα εμπορικά κέντρα, τα κέντρα Αισθητικής και τα φροντιστήρια, αλλά μόνο για τους μαθητές Λυκείου.

Το Σάββατο 24 Απριλίου ενδέχεται να έχουμε ελεύθερη πρόσβαση στα καταστήματα, ενώ αν υπάρχουν ικανές ποσότητες self test πιθανώς να μπορέσουμε να κάνουμε Πάσχα στο χωριό.

Σύμφωνα με το σχέδιο της κυβέρνησης τη Δευτέρα 10 Μαΐου αναμένεται να ανοίξουν Δημοτικά – Γυμνάσια, εστίαση, παιδότοποι, κτήματα για γάμους (έως 50 άτομα), ενώ τελευταίος θα ανοίξει στις στις 14 Μαΐου ο τουρισμός, που θα φέρει και την απόλυτη χαλάρωση των μέτρων.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v