74χρονος παράγοντας κολύμβησης κακοποιούσε ανήλικες

Ιδρυτικό στέλεχος κολυμβητικού ομίλου της Αττικής κακοποιούσε σεξουαλικά δύο 10χρονα κορίτσια επί δύο ολόκληρα χρόνια, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών τους.
74χρονος παράγοντας κολύμβησης κακοποιούσε ανήλικες
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 74χρονος σήμερα άνδρας, ιδρυτικό μέλος Κολυμβητικού Ομίλου της Αττικής, μετά από καταγγελίες δύο ανήλικων αθλητριών πως τις κακοποιούσε όταν εκείνες ήταν μόλις 10 χρονών.

Οι δύο αθλήτριες, που είπαν πως βρήκαν το κουράγιο να προχωρήσουν στην δική τους καταγγελία μετά από εκείνη της Σοφίας Μπεκατώρου, υπήρξαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον συγκεκριμένο άντρα για δύο ολόκληρα χρόνια, από το 2013 ως το 2015.

Οι δύο κοπέλες, που εξακολουθούν να είναι ανήλικες, κατήγγειλαν πριν από λίγες μέρες τα όσα υπέστησαν από τον κατηγορούμενο στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με την καταγγελία τους, ο 74χρονος τις κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ παράλληλα παρενοχλούσε και άλλες αθλήτριες.

Έχοντας καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών τους, ο κατηγορούμενος έπαιρνε πολλές φορές τα δύο κορίτσια από το σπίτι τους για να τις πάει στο κολυμβητήριο για προπόνηση. Πριν όμως φτάσουν εκεί, τις οδηγούσε στο σπίτι του, όπου τις κακοποιούσε σεξουαλικά ενώ τους έδειχνε πορνογραφικές ταινίες. Φυσικά, τους είχε ζητήσει να μην μιλήσουν σε κανέναν, με αποτέλεσμα τα παιδιά να φοβούνται επί χρόνια να σπάσουν τη σιωπή τους.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v