Καθαρά Δευτέρα: Πρόστιμο... χαρταετού και κλειστά πάρκα [update]

Αμόλα πρόστιμα είναι η φάση για τη φετινή Καθαρά Δευτέρα, καθώς ισχύουν όλα τα υπάρχοντα μέτρα για τις μετακινήσεις, ενώ εξετάζεται ακόμα και το να κλείσουν τα πάρκα.
Καθαρά Δευτέρα: Πρόστιμο... χαρταετού και κλειστά πάρκα [update]
Update 11 Μαρτίου 18.25: Δεν θα κλείσουν τελικά τα πάρκα, αναφέρουν κυβερνητικές πηγές. Το πέταγμα του χαρταετού θα μπορεί να γίνει με Μετακίνηση 6, ισχύει όμως ο περιορισμός μόνο με τα πόδια.

Τα Κούλουμα φέτος θα μας βρουν με απαγόρευση μετακίνησης εκτός του δήμου κατοικίας, όπως και κάθε άλλη ημέρα άλλωστε, βάσει των μέτρων που ανακοινώθηκαν από τον Νίκο Χαρδαλιά.

Επομένως αν σκέφτεστε να πάτε κοντά στη θάλασσα ή σε κανένα βουνό για να αμολήσετε χαρταετό, καλύτερα να μην το επιχειρήσετε γιατί η λυπητερή θα είναι πιο αλμυρή και από ταραμά.

Συγκεκριμένα, με δηλώσεις του στο Star, αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας, Νίκος Ρήγας είπε πως: «Το πέταγμα του χαρταετού δυστυχώς δεν καλύπτεται με τον κωδικό 6, για αυτό και εμείς έχουμε σαν αστυνομικοί ζητούμε να μην βρεθούμε στην δύσκολη θέση να βεβαιώσουμε παραβάσεις σε πολίτες και σε οικογένειες».

Ταυτόχρονα, υπάρχουν σκέψεις να κλείσουν μεγάλα πάρκα, όπως είπε και ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

«Το Αττικό Άλσος, το Πάρκο Τρίτη και το Πεδίον του Άρεως σε συνεννόηση και με οδηγίες που θα έχουμε από την Πολιτική Προστασία, θα δούμε τις επόμενες μέρες αν θα παραμείνουν σε λειτουργία», ανέφερε.

Αμόλα καλούμπα στο μπαλκόνι λοιπόν.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v