Έδειρε ντελιβερά επειδή άργησε την παραγγελία!

Και το βραβείο του πιο απαράδεκτου ανθρώπου του μήνα, πηγαίνει σε άνδρα στη Βέροια που γρονθοκόπησε ντελιβερά επειδή καθυστέρησε η παραγγελία του.
Έδειρε ντελιβερά επειδή άργησε την παραγγελία!
Κι εκεί που λες ότι ο κόσμος δεν μπορεί να γίνει χειρότερος, έρχεται η θλιβερή πραγματικότητα να σε διαψεύσει. Όπως αυτή εδώ η είδηση, που λέει πως ανήμερα Τσικνοπέμπτη, λίγο πριν τις 21.00 το βράδυ, άνδρας στη Βέροια γρονθοκόπησε ντελιβερά που καθυστέρησε να του φέρει την παραγγελία του.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το InVeria.gr, συνέβη στην περιοχή κοντά στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Βέροιας. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που χρειάστηκε να παρέμβουν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα (γιατί μια μπουνιά δεν είναι αρκετή όταν σου έχουν καθυστερήσει τα σουβλάκια σου, όλοι το ξέρουν αυτό) ενώ ο δράστης μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Βέροιας.

Οι πρώτες πληροφορίες του InVeria.gr αναφέρουν πως ο διανομέας δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο περιστατικό. Άγνωστο παραμένει προς το παρόν αν θα υποβάλλει μήνυση εναντίον του τραμπούκου πελάτη της επιχείρησης στην οποία εργάζεται.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v