Tsitsipas Souvlaki προς ενίσχυση των πληγέντων από τον κορωνοϊό

Σουβλάκι με το όνομα του Στέφανου Τσιτσιπά σερβίρει ελληνικό εστιατόριο στη Μελβούρνη, και δωρίζει το 100% των εσόδων σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.
Tsitsipas Souvlaki προς ενίσχυση των πληγέντων από τον κορωνοϊό

Το… Tsitsipas Souvlaki λανσάρεται σε limited edition σε γνωστό ελληνικό εστιατόριο της Μελβούρνης, για να στηρίξει τους πληγέντες από την πανδημία και να δώσει λύσει στο επισιτιστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν άνθρωποι στην Αυστραλία.

Το 100% των εσόδων από την πώληση του Tsitsipas Souvlaki, που είχε επιστρατευτεί ξανά πέρυσι για την εκστρατεία αντιμετώπισης των οικονομικών επιπτώσεων που είχαν οι μεγάλες πυρκαγιές στην Αυστραλία, θα διατεθούν σε δύο φιλανθρωπικές οργανώσεις, την SecondBite που έχει έδρα την Μελβούρνη, και το Μαζί για το Παιδί.

Καθώς δύο εκατομμύρια Αυστραλοί δυσκολεύονται να αγοράσουν τρόφιμα, η SecondBite αναλαμβάνει να αναδιανείμει το πλεόνασμα των νωπών τροφίμων σε κοινοτικά προγράμματα σε όλη την Αυστραλία. Η εταιρεία μεταφέρει περίπου 290.000 κιλά νωπών τροφίμων σε πάνω από 1.200 φορείς και προγράμματα που αντιμετωπίζουν την επισιτιστική ένδεια.

«Νιώθω σαν στο σπίτι μου στη Μελβούρνη και μου αρέσει να με υποδέχεται η ελληνική κοινότητα εδώ. Σε όλη τη διάρκεια της καραντίνας, είχα επιθυμήσει το σουβλάκι του Stalactites [σ.Σ. του εστιατορίου που σερβίρει πλέον το Tsitsipas Souvlaki] και έτσι είμαι ενθουσιασμένος που τελικά βρίσκομαι εδώ με την ομάδα και την οικογένειά μου», δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.



Το «Tsitsipas Souvlaki» περιλαμβάνει αρνί γύρο, ντομάτα, τζατζίκι, φρέσκο ρόδι, κρεμμύδι, μέντα, θρυμματισμένη φέτα και τσιπς πατάτας.

«Το να δίνουμε σε ένα σουβλάκι το όνομα των Ελλήνων που έχουν αναδειχθεί στο Αυστραλιανό Όπεν αποτελεί παράδοση που συνεχίζουμε από το 2006 και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε και πάλι με τον Τσιτσιπά. Μετά τη χρονιά που πέρασε, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να στηρίξουμε την κοινότητά μας και να παροτρύνουμε όλους να έλθουν και να δοκιμάσουν τα σουβλάκια μας. Υποσχόμαστε ότι δεν θα απογοητευτείτε και ότι θα σας αρέσει ακόμη περισσότερο, δεδομένου ότι γνωρίζετε ότι είναι για καλό σκοπό», λέει η Νικόλ Παπασάββας, συνιδιοκτήτρια του Stalactictes.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v