Γάλλοι αστυνομικοί το ζουν χωρίς μάσκες χορεύοντας Μακαρένα

Χορό χωρίς μάσκες στήσανε σε αστυνομικό τμήμα του Παρισιού, που τελεί υπό καθεστώς αυστηρού λοκντάουν, και οι γαλλικές αρχές δεν είναι καθόλου ευχαριστημένες.
Γάλλοι αστυνομικοί το ζουν χωρίς μάσκες χορεύοντας Μακαρένα
Κούραση, ένταση, ανασφάλεια εργατική ή γενικότερη, άγχος για το πού θα πάει όλο αυτό, συσσωρευμένο στρες… Καμιά φορά ο άνθρωπος θέλει να ξεδώσει. Ε, και οι αστυνομικοί του προαστίου Aubervilliers στο Παρίσι άνθρωποι είναι, κι είπαν να το ρίξουν λίγο έξω παραβιάζοντας τα μέτρα κατά του κορωνοϊού για να χορέψουν μια Μακαρένα. Δικαίωμα.

Ωστόσο, επειδή οι γαλλικές αρχές δεν είναι τόσο δημοκρατικές, άνοιξαν έρευνα, και τώρα οι πρωταγωνιστές του βίντεο που ανέβηκε στην ιστοσελίδα Loopsider είναι αντιμέτωποι με σοβαρές κυρώσεις, όπως μεταδίδει το BBC.

Τα μέτρα ενάντια στη διασπορά του κορωνοϊού είναι εξαιρετικά αυστηρά στη Γαλλία, με την απαγόρευση κυκλοφορίας και συναθροίσων να ξεκινά κάθε μέρα σε όλη την χώρα από τις 18.00 το απόγευμα. Η αστυνομία κάνει διαρκείς περιπολίες στους δρόμους για να επιβλέπει την τήρηση των μέτρων.

Στο βίντεο, η αστυνομική μονάδα του Aubervilliers εμφανίζεται να χορεύει Μακαρένα χωρίς μάσκες, με τα μέλη της πολύ κοντά μεταξύ τους να βγάζουν σέλφι και να πίνουν αλκοόλ. Όπως έγραψε το Loopsider, στο οποίο ανέβηκε το βίντεο, το πάρτι διοργανώθηκε στις 22 Ιανουαρίου, ως αποχαιρετιστήριο ενός συναδέλφου τους. Η τοπική αστυνομία επιβεβαίωσε με ποστ στο Twitter πως στο πάρτι δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες αποστάσεις.



«Ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι διοργανώθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Aubervilliers στη διάρκεια του λοκντάουν και χωρίς κανένα σεβασμό στην τήρηση αποστάσεων. Έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και οι συμμετέχοντες θα υποστούν κυρώσεις», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v