Οι 9 χειρότεροι τύποι του Instagram

Αν πέσεις πάνω σε αυτούς τους χρήστες του Instagram τότε πραγματικά σε λυπόμαστε. Τίποτα όμως δεν σε εμποδίζει  να τους μπλοκάρεις.
Οι 9 χειρότεροι τύποι του Instagram

Περνώντας αρκετό χρόνο στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο των αμέτρητων φίλτρων και #hashtags, καταλήξαμε στους 9 πιο ενοχλητικούς τύπους χρηστών που… κατοικοεδρεύουν εκεί.

Συμφωνείτε;

Η Boobarella

Θα βάλει λεζάντα τύπου «τέλειος καιρός σήμερα» ή «πως σας φαίνονται τα μαλλάκια μου» ή «πόσο βαριέμαι τις Δευτέρες», που είναι απλά η αφορμή για να δείξει το αβυσσαλέο ντεκολτέ της. Προφανώς και θα πάρει likes γι’ αυτό, αλλά δεν εξαπατά κανένα: ζητά επιβεβαίωση.



Ο σφίχτης

Ευτυχώς έκλεισαν τα γυμναστήρια και λέγαμε ότι δε θα τους φάμε στη μάπα για αρκετούς μήνες, όμως όχι. Δυστυχώς για εμάς, υπάρχει το Instagram για να συνεχίσουν οι κάγκουρες του γυμναστηρίου να ανεβάζουν τους μυς τους. Και αυτοί θα πάρουν likes.



Ο πυραμίδας

Είναι αυτός ή αυτή που θεωρεί σωστό να σπαμάρει οποιονδήποτε έχει στη λίστα των φίλων του με το «νέο συμπλήρωμα που θα σου αλλάξει τη ζωή», προμοτάροντάς το με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο και θεωρώντας το «ευκαιρία για καριέρα». Παλιά είχαμε το τελεμάρκετινγκ, τώρα έχουμε τις πυραμίδες.

Ο «ακολούθα με»

Το καταλάβαμε ότι όσο περισσότερους followers έχεις τόσο περισσότερο ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σου και νομίζεις ότι είσαι πιο κουλ άτομο. Όμως ούτε τα follows ούτε τα δεκάδες hashtags πρόκειται να σε κάνουν πιο ενδιαφέροντα χαρακτήρα.

Ο φιλόσοφος

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από κάποιον που ποστάρει συνέχεια «φιλοσοφικά» ρητά, συνοδευόμενα από φωτογραφίες του ηλιοβασιλέματος και λεζάντες περί «νέας αρχής». Ή μονόκερους. Το Instagram δε φτιάχτηκε για μπανάλ ατάκες που κανείς δεν καταλαβαίνει και κανείς δεν εφαρμόζει.



Ο «ειδικός»

Ο κύριος ή η κυρία «τα ξέρω όλα» πήρε  πτυχίο από το Πανεπιστήμιο της Google και της Wikipedia, και θεωρεί καθήκον του/ της να σχολιάζει τα πάντα για τα πάντα, διορθώνοντας οτιδήποτε θεωρεί «λάθος» στα ποστ του κοσμάκη.

Ο Τhrowback

Όπως το βλέπουμε, είναι απλά μια δικαιολογία για να ποστάρουν φωτογραφίες από τότε που ήταν πιο νέοι, πιο καυτοί και με περισσότερα μαλλιά ή πιο ανεβασμένο στήθος. Δεκτόν, γιατί αν δεν είσαι ο Τζορτζ Κλούνει κατά πάσα πιθανότητα ασχημαίνεις όσο μεγαλώνεις. Το ζήτημα είναι ότι υπάρχει και ένα όριο στα πόσα Τhrowbacks μπορείς να ανεβάσεις τη μέρα.



Ο περίεργος

Σε κάθε social media υπάρχουν τύποι που περιφέρονται από φωτογραφία σε φωτογραφία και από προφίλ σε προφίλ γράφοντας άβολες ατάκες όπως «ουάου, υπέροχη» ή «τι κάνεις όμορφη;». Ευτυχώς για εμάς, υπάρχουν ρυθμίσεις για να τους μπλοκάρουμε μια και καλή.

Η «διασημότητα»

Είναι κάτι σαν την Πάρις Χίλτον του Instagram, ανεξαρτήτως γένους. Θα γεμίσει το/τη προφίλ του/της με ναρκισιστικές σέλφις και θα περηφανεύεται διαρκώς για το πόσους χιλιάδες followers έχει, νομίζοντας πως με αυτούς μπορεί να γίνει διάσημος/η. Το κακό είναι πως θα χάσει αυτή την «διασημότητα» από το επόμενο 19χρονο που θα πάρει τον θρόνο του/της.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v