Η συναυλία στα μπαλκόνια της Σβώλου δίνει ελπίδα για το νέο έτος

Με την ευχή «του χρόνου παρέα και αγκαλιά» ολοκληρώθηκε η συναυλία που διοργάνωσε η Πρωτοβουλία της γειτονιάς της Σβώλου στη Θεσσαλονίκη.
Η συναυλία στα μπαλκόνια της Σβώλου δίνει ελπίδα για το νέο έτος

Ένα όμορφο φινάλε για το έτος που μας χαιρετά έδωσε χθες η Πρωτοβουλία της γειτονιάς της Σβώλου στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνοντας την τέταρτη κατά σειρά… διαμπαλκονική συναυλία.

Τέσσερα μπαλκόνια μεταμορφώθηκαν μικρές σκηνές για να φιλοξενήσουν μουσικά δρώμενα από καλλιτέχνες που ζουν στην περιοχή. Τηρώντας όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, κάθε μουσικός παρουσίασε μία μικρή συναυλία, έχοντας ως σκηνή το μπαλκόνι και με κοινό τους κατοίκους κοντινών μπαλκονιών.

Οι μουσικοί με σειρά εμφάνισης ήταν οι Κατερίνα Κίτσου, άρπα, Μανώλης Τσιαούσης, τρομπόνι, Παύλος Μέτσιος, τρομπέτα, Χρήστος Δάνης, κλαρινέτο, Δάνης Κουμαρτζής, κοντραμπάσο, Κώστας Βόμβολος, ακορντεόν, Χρήστος Κοσμάς, ηλεκτρική κιθάρα και Αλέξανδρος Ιωάννου, ντραμς.

Ο κόσμος αγκάλιασε την ιδιαίτερη αυτή μουσική σύμπραξη, και συγκεντρώθηκε κάτω από τις πολυκατοικίες για να ακούσει τις μελωδίες των συμμετεχόντων.

Κάποια στιγμή η Αστυνομία λόγω συνωστισμού αναγκάστηκε να παρέμβει και να κάνει συστάσεις. Με την αποχώρηση του κόσμου, η συναυλία συνεχίστηκε κανονικά.

Όπως αναφέρει η σελίδα Voria, οι διοργανωτές ξεκαθάρισαν στους αστυνομικούς πως δεν υπήρξε κάλεσμα για τη συναυλία και πως είχαν ήδη ενημερώσει τον κόσμο, μέσω της σελίδας που διατηρούν στο Facebook, να τηρήσουν όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας εφόσον περνούσαν από το σημείο.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την όμορφη βραδιά:


 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v