Σάμος: Έγλειφε τρόφιμα σε σούπερ μάρκετ και τα ξαναέβαζε στη θέση τους

Την αντίδραση της αστυνομίας προκάλεσε βίντεο που εμφανίζει έναν άντρα στη Σάμο να γλείφει συσκευασία γιαουρτιού και να την τοποθετεί πίσω στο ράφι.
Σάμος: Έγλειφε τρόφιμα σε σούπερ μάρκετ και τα ξαναέβαζε στη θέση τους
Ένα βίντεο από τη Σάμο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο οδήγησε σε έντονες αντιδράσεις από τον Δήμαρχο και προκάλεσε την άμεση αντίδραση της αστυνομίας. 

Στο βίντεο εμφανίζεται ένας αλλοδαπός σε σούπερ μάρκετ, να γλείφει συσκευασία γιαουρτιού και γελώντας να την αφήνει πίσω στο ράφι του καταστήματος.

Την είδηση των συλλήψεων έκανε γνωστή ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος.

«Για το βίντεο σε κατάστημα της Σάμου που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον ηλεκτρονικό τύπο (όπου εμφανίζεται 1 μετανάστης να γλείφει προκλητικά γελώντας συσκευασία τροφής και ο άλλος να βιντεοσκοπεί επίσης γελώντας) η Αστυνομία έπραξε με ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ το καθήκον της, έχουν συλληφθεί και έχουν οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη. Τέτοιου είδους αντικοινωνική συμπεριφορά-εν μέσω πανδημίας-πρέπει να τιμωρείται από όπου και αν προέρχεται. Ευχαριστούμε την Ελληνική Αστυνομία για τη περιφρούρηση της δημόσιας ασφάλειας και υγείας»  καταλήγει σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Στάντζος.


Δείτε το βίντεο:

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v