Τα γκρουπ που αγαπάμε στο Facebook

Ωραίες και οι σελίδες, αλλά τα γκρουπ μπορούν να σου προσφέρουν ένα γέλιο αλλιώτικο∙ αστεία από τον χρήστη για τον χρήστη.
Τα γκρουπ που αγαπάμε στο Facebook

Παρατηρήσατε ότι ο αλγόριθμος του Facebook έχει αρχίσει να εμφανίζει στην αρχική σας σελίδα αρκετά posts από γκρουπ; Το δημοφιλέστερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχει στραφεί προς το περιεχόμενο που ανεβάζουν οι απλοί του χρήστες, το οποίο ενίοτε είναι πιο μοναδικό, και εμείς το απολαμβάνουμε. Γι’ αυτό λοιπόν μοιραζόμαστε μαζί σας έξι γκρουπ για εκείνες τις στιγμές που σας έχει πιάσει μία ανεξήγητη θλίψη και χρειάζεστε κάτι να ανεβάσει τα επίπεδα σεροτονίνης σας.

Screenshots που μου άλλαξαν τη ζωή

Πάσης φύσεως στιγμιότυπα οθόνης με περιεχόμενο που θα σας κάνει να πείτε «Αποκλείεται αυτό να συνέβη». Μηνύματα από ανθρώπους που ψάχνουν επειγόντως ταίρι, δημοσιεύσεις που δε βγάζουν κανένα απολύτως νόημα και γενικά πράγματα που ο κόσμος δε θα έλεγε ποτέ στην πραγματική ζωή, αλλά τα λέει στο ίντερνετ.



ΠΟΙΝΑΚΕΙΔΑΙΣ ΚΕ ΑΙΠΗΓΡΑΦΑΙΣ

Όπως λέει και στην περιγραφή του γκρουπ:

«Σκοπός του group είναι να παρουσιάσει, να διακωμωδήσει και ίσως να παρεξηγήσει διάφορες αστείες, περίεργες ή ιδιαίτερες πινακίδες - επιγραφές και μηνύματα που έχουν φωτογραφηθεί σε δημόσια θέα ανά την υφήλιο. Διακωμωδούμε καταστάσεις και όχι πρόσωπα. Τέλος, νιώθουμε περήφανοι που είμαστε το μοναδικό μέρος στο ίντερνετ που λόγω του ονόματος και μόνο, καταλαβαίνετε ότι δεν θα σας παρεξηγήσει κανένας για την ωρθωγραφοία σας, have fun».

Από ανακοινώσεις διαχειριστών σε ασανσέρ πολυκατοικιών μέχρι ευφάνταστα «Επιστρέφω αργότερα», αυτό το γκρουπ θα σας δώσει πολύ καλό υλικό για εκείνες τις ώρες που θέλετε απλά να χαζέψετε.



Τμήμα Προσωπικού Δράματος

Σύμφωνα με την περιγραφή των διαχειριστών το γκρουπ απευθύνεται σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν έναν Γολγοθά στον χώρο εργασίας τους. Τραγελαφικές εμπειρίες εργαζόμενων που ήρθαν αντιμέτωποι με το αφεντικό τους ή κάποιον αλλοπρόσαλλο πελάτη. Ιστορίες που δε θα θέλατε με τίποτα να έχετε ζήσει, αλλά και ιστορίες που θα σας κάνουν να σκεφτείτε «Μακάρι να είχε συμβεί αυτό σε εμένα».



Ξιπασμένες Νεόπλουτες του tennis club

Ξεκαθαρίζουμε ότι η σελίδα είναι αμιγώς χιουμοριστική, όπως και κάθε γκρουπ από αυτά που σας προτείναμε. Η εν λόγω ομάδα διακωμωδεί τη νοοτροπία ανθρώπων που ενοχλούνται από «την κακή αισθητική της μπουρζουαζίας».



Thank you, Next

Σουρεαλιστικές αφηγήσεις ανθρώπων που βγήκαν ραντεβού και για ακραία παράξενους λόγους, είτε έφαγαν είτε έδωσαν άκυρο. Προειδοποιούμε πως με τις ιστορίες που διηγείται ο κόσμος στο γκρουπ θα κολλήσετε και με κάποιες ίσως και να ταυτιστείτε.



Γέλιο τρόλ.gr

Για όλες εκείνες τις φορές που δεν θέλουμε να ακούσουμε άλλο ένα ευφυές αστείο που θα μας βάλει στη διαδικασία να ακονίσουμε τον νου μας. Θέλουμε το αγνό, ατόφιο, λαϊκό χιούμορ που θα μας κάνει να ξεχαστούμε.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v