18 πράγματα που θα καταλάβεις αν πήγες στρατό

Όσο και να θες, δε γίνεται να τον ξεχάσεις. Ο στρατός θα είναι στο αίμα σου, ακόμα και αν δεν θες να το παραδεχτείς.
18 πράγματα που θα καταλάβεις αν πήγες στρατό

Τι και αν δεν βρήκες το βίσμα νωρίς; Τι και αν σε πήξαν στα σκοπέτα; Η περίοδος του στρατού σε στιγμάτισε – ελπίζουμε – όμορφα και τα παρακάτω πράγματα θα σου φανούν τόσο μα τόσο οικεία, ακόμα κι αν έχουν περάσει χρόνια.



Πόσο ζωτικής σημασίας είναι το χαρτί υγείας και ακόμα καλύτερα τα μωρομάντιλα. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί με αυτά που έφαγες.

Το ίδιο και τα κέρματα.

Πώς να φαίνεσαι απασχολημένος όταν βλέπεις να έρχεται το μπαλάκι. Ωπ! Αυτή η γωνίτσα θέλει κι άλλο ξεσκόνισμα.

Και πώς να μεταθέτεις το μπαλάκι με μαεστρία. Δεν μπορώ κύριε σημαιοφόρε/λοχαγέ, με έχει βάλει ο κύριος πλοίαρχος να σκουπίσω, βρείτε τον τάδε.

Πόσο σέξι και ωραίος φαίνεσαι στα γκομινάκια με την στολή και το φρεσκοξυρισμένο προσωπάκι σου.



Τη σχετικότητα του χρόνου όταν κάνεις σκοπέτο. Οι νόμοι της Φυσικής αναιρούνται κατά την τελευταία ώρα τις σκοπιάς η οποία περνά με βασανιστικά αργότερο ρυθμό σε σχέση με την πρώτη.

Η αναίρεση αυτή ισχύει και στις τελευταίες ημέρες της θητείας, που επίσης περνούν πιο αργά από τις πρώτες.

Συνειδητοποιείς ότι τελικά το στομάχι σου είναι μακράν το πιο πανίσχυρο εσωτερικό σου όργανο. Πώς αλλιώς εξηγείται ότι αντέχει αυτό το χοιρινό με κρύες πατάτες τηγανιτές;



Μετά από μια ολόκληρη θητεία σε τούρκικες τουαλέτες, τα πόδια σου έχουν αποκτήσει μυϊκή υπερτροφία.

Από ένα σημείο και μετά, συμφιλιώνεσαι με την ιδέα πως το ροχαλητό είναι ήχος της φύσης. Διαφορετικά, οι ωτοασπίδες γίνονται προέκταση του αυτιού σου.

Συμφιλιώνεσαι επίσης και με την μασχαλίλα που εκκρίνεται στον θάλαμο. Σύντομα, θα αποκτήσεις ανοσία και σε αυτήν τη μυρωδιά, μαζί με εκείνη της "Καλλιόπης".

Το πρώτο σου τσιγάρο εντός στρατοπέδου έχει χαρακτήρα βαρύ, αντρίκιο και με τάσεις νοσταλγίας. Που να είναι άραγε η Κατερίνα που σου είχε χαρίσει εκείνο το υπέροχο στοματικό;

Λογικά περνά καλά με άλλον κι εσύ ετοιμάζεσαι για γόπινγκ. Αλλά και πάλι καλύτερο από το να σε έστελναν τουαλέτες ή μαγειρείο.

Η πρώτη φόρτιση κινητού εντός στρατοπέδου στο 100% είναι ό,τι καλύτερο σου έχει συμβεί.

Οι αρουραίοι είναι φίλοι σου και, αν το καλοσκεφτείς, δεν είναι και τόσο τρομακτικοί όσο λένε.



Λήμματα όπως τα: παλαγκώνω, ναρκάλι, αλφαφής, μόγγολοσκόπινγκ θέραπι, ντακότα, γιωτόμπαλο, και φίδιασμα/φίδινγκ, έχουν ενσωματωθεί στην καθημερινή σου ομιλία.

Ο εσπρέσο φρέντο είναι υπερτιμημένος. Μόνο φραπέ.

Και ναι, στον στρατό πέρασες καλά, απλά όχι την πρώτη μέρα.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v