Οι σταρ που αγαπήσαμε στα ‘90s… τότε και τώρα

Έντεκα φιγούρες που στιγμάτισαν την δεκαετία του ’90, μέσα από φωτογραφίες τους τότε και σήμερα, για να δείτε τη διαφορά – και να συνειδητοποιήσετε… πόσο μεγαλώσατε.
Οι σταρ που αγαπήσαμε στα ‘90s… τότε και τώρα
Τι απέγινε το κορίτσι από το… «Κορίτσι μου»; Πώς είναι ο Στιβ από το Μπέβερλι Χιλς και τι απέγιναν οι «χαμένες» Spice Gils; Πώς μοιάζει σήμερα η πολυαγαπημένη Ροζ Power Ranger ή ο γιος του Μιτς από το Baywatch; Δείτε την παρακάτω photogallery. Προειδοποίηση: Θα νιώσετε πολύ, πολύ μεγάλοι.

Mary-Kate και Ashley Olsen

Τα διασημότερα διδυμάκια της τηλεόρασης μεγάλωσαν και έχουν την δική τους κολεξιόν ρούχων.

Amy Jo Johnson

Η ροζ Ranger κυκλοφορεί πλέον χωρίς τη στολή, και συνέχισε μια πιο low profile, όχι πρώτης γραμμής καριέρα σε αμερικανικές τηλεοπτικές σειρές.

Jerry Seinfield

Ένας από τους δημοφιλέστερους κωμικούς των early ‘90s, ο Seinfield της ομώνυμης σειράς άλλαξε πολύ, ενώ δημιούργησε την δική του ιντερνετική κωμική σειρά με τίτλο “Κωμικοί σε αυτοκίνητα πίνουν καφέ».

Luke Perry

Αγαπημένη φιγούρα και αντικείμενο του πόθου για εκατομμύρια εφηβικές καρδιές των ‘90s, ο Ντίλαν του Μπέβερλι Χιλς συνέχισε την καριέρα του στο Broadway.

Daniel Stern

Ο διασημότερος διαρρήκτης των ‘90s, αυτός του «Μόνος στο Σπίτι», ο πολυτάλαντος Στερν συνέχισε την περασμένη δεκαετία την καριέρα του από το μετερίζι της σεναριογραφίας, αλλά και της φιλανθρωπίας.

Jeremy Jackson

Ο Μπιουκάναν… τζούνιορ του Baywatch, αφού πέρασε από ιδρύματα αποτοξίνωσης μετά από προβλήματα με ναρκωτικά, πρωταγωνίστηκε και σε σκάνδαλο με πορνογραφικά videos.

Spice Girls

Μπορεί μεμονωμένα να μαθαίνουμε νέα για κάποιες από αυτές – κυρίως την Βικτόρια Μπέκαμ και τη Μέλανι Σι, αλλά δεν τις είχαμε δει όλες μαζί πριν τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου. Δείτε τις εδώ, 20 χρόνια μετά τις μεγάλες τους επιτυχίες.

Hanson

Τα ξανθά μακρυμάλλικα αγόρια που αντικατέστησαν τους Take That και τους Backstreet Boys στους τοίχους των κοριτσίστικων δωματίων των ‘90s, είναι ακόμα μαζί σαν μπάντα και μάλιστα σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ μέσα στο 2017.

Anna Chlumsky

Μετά την επιτυχία της ταινίας «Το κορίτσι μου», η μικρούλα Άννα μεγάλωσε, σταμάτησε να εμφανίζεται, μέχρι που αποφάσισε την τελευταία δεκαετία να επιστρέψει στη μικρή οθόνη με εμφανίσεις σε σειρές, όπως τον πρόσφατο ρόλο της στην κωμική σειρά Veep.

Macaulay Culkin

Ο διάσημος πιτσιρικάς του Μόνος στο Σπίτι έμεινε όντως… έτσι, αφού μετά την επιτυχία του, αντιμετώπισε οικογενειακά προβλήματα, αποξενώθηκε από τον πατέρα του, αποχώρησε από τον κόσμο του θεάματος στα 14 του και έχει αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα με ναρκωτικά. Πρόσφατα, σκηνοθέτησε μια μικρού μήκους ταινία με τον εύγλωττο τίτλο «Ο Μακόλεϊ Κάλκιν τρώει ένα κομμάτι πίτσα».

Ian Ziering

Ο Στιβ του «Μπέβερλι Χιλς» εξαφανίστηκε από τις οθόνες μας, και επανεμφανίστηκε μόνο σε καλτ ταινίες, όπως το πρόσφατο Sharknado.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v