Οι 15 κορυφαίες ατάκες της Lady Gaga

Λίγο πριν απολαύσουμε από κοντά την γυναίκα-φαινόμενο της ποπ βιομηχανίας, την γνωρίζουμε λίγο καλύτερα μέσα από 15 δηλώσεις της που συζητήθηκαν πολύ.
Οι 15 κορυφαίες ατάκες της Lady Gaga
Ήταν το 2008 όταν πρωτοακούσαμε το όνομα Lady Gaga και χορέψαμε τις πρώτες νότες του «Just Dance». Έξι χρόνια, πέντε δίσκους, 152 εκατομμύρια πωλήσεις, περίπου άλλες τόσες (χωρίς δόση υπρερβολής) εκκεντρικές εμφανίσεις και αρκετή απολαυστική pop μετά, το φαινόμενο της σύγχρονης μουσικής βιομηχανίας έρχεται στα μέρη μας.

Στις 19 Σεπτεμβρίου, το ΟΑΚΑ θα γεμίσει… τέρατα, όπως αυτοαποκαλούνται οι φάν της Lady Gaga. Με το τελευταίο της πόνημα «ARTPOP» στις αβανγκάρντ βαλίτσες της, η 28χρονη Νεοϋορκέζα που έδωσε νέα πνοή στην ποπ κουλτούρα του 21ου αιώνα, καταφθάνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μια συναυλία στην οποία αναμένεται να συρρεύσουν πλήθη. Κι αυτό όχι απλώς για τα radio friendly hits και τα χορευτικά της κομμάτια που χτυπούν κορυφή στα παγκόσμια charts, αλλά και για να πάρουν μια γεύση από την ιδιαίτερη προσωπικότητα μιας γυναίκας που, όπως υποστηρίζει η ίδια, «γεννήθηκε για να ξεχωρίζει». Αυτή την προσωπικότητα που μπορεί κανείς να σκιαγραφήσει, μέσα από τις πιο πολυσυζητημένες δηλώσεις της, τις οποίες έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω, μαζί με τις κορυφαίες της επιτυχίες για… προθέρμανση.

*Γελάτε μαζί μου επειδή είμαι διαφορετική. Εγώ γελώ μαζί σας επειδή είστε όλοι το ίδιο.



*Μην κρίνετε κανέναν, αλλά μην τους εμπιστεύεστε όλους.



*Μερικές γυναίκες επιλέγουν να κυνηγούν άνδρες. Μερικές γυναίκες επιλέγουν να κυνηγούν το όνειρό τους.



*Δεν είμαι τέλεια. Απλώς πιστεύω ότι οι ατέλειες είναι πανέμορφες.



*Την ομορφιά την ορίζεις εσύ, δεν ορίζει η κοινωνία πόσο όμορφος είσαι.



*Η αγάπη είναι σαν ένα τούβλο. Μπορείς να χτίσεις ένα σπίτι ή να βυθίσεις ένα πτώμα.



*Αν δεν έχεις καμία σκιά, δεν είσαι στο φως.



*Το να είσαι διαφορετικός είναι εύκολο. Το να είσαι μοναδικός είναι πιο περίπλοκη υπόθεση.



*Αν με ρωτάτε τι θέλω για μένα, δεν θέλω να είμαι celebrity, θέλω να κάνω τη διαφορά.



*Είναι πάντα λάθος να μισείς, αλλά ποτέ λάθος να αγαπάς.



*Δεν μπορούν να με φοβίσουν – αν τους φοβίσω πρώτη εγώ.



*Έχω βάλει στόχο να φέρω επανάσταση στην ποπ μουσική.



*Δεν θεωρώ τα ρούχα μου υπερβολικά. Για μένα είναι κάτι όμορφο, είναι τέχνη, για τους άλλους μπορεί να είναι κραυγαλέο και τρελό.



*Νιώθω ότι η ομοφοβία είναι διάχυτη στην μουσική βιομηχανία και ότι οι καλλιτέχνες μπορούν να μιλούν ανοιχτά με μίσος, ομοφοβία και μισογυνισμό, χωρίς ο Τύπος να φέρνει καμία ένσταση. Αρνούμαι να δεχτώ αυτή την συμπεριφορά.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v