Η Έλενα Ακρίτα για τα… σκατά της Χρυσής Αυγής!

Η γνωστή δημοσιογράφος και σεναριογράφος μίλησε για τα συσσίτια μίσους της Χρυσής Αυγής, λέγοντας πως είναι καλύτερο να φάει κανείς απ’ τα σκουπίδια.
Η Έλενα Ακρίτα για τα… σκατά της Χρυσής Αυγής!
Για τον «φασίστα της διπλανής πόρτας» κάνει λόγο η γνωστή δημοσιογράφος και σεναριογράφος Έλενα Ακρίτα μέσα από πρόσφατο άρθρο της στην στήλη της στα Νέα. Αναφερόμενη στα έργα και τις ημέρες της Χρυσής Αυγής και στα συσσίτια μίσους «μόνο για Έλληνες» που οργανώνει, δηλώνει πως είναι «Καλύτερα να τρως απ’ τα σκουπίδια παρά απ’ τα σκατά».

Σχετικά με την κάλυψη των έργων του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου από τα ΜΜΕ, όπως για παράδειγμα τη φροντίδα που δείχνουν στους ηλικιωμένους και στη λύση που δίνουν στους πολίτες, η Έλενα Ακρίτα γράφει, αντιτιθέμενη σε όσους «χρυσώνουν το χάπι» της πραγματικότητας: «Είναι ο φασίστας της διπλανής πόρτας, τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα».

Όσο για το γεγονός ότι η ψήφος προς την Χρυσή Αυγή ερμηνεύεται ως αγανάκτηση του Έλληνα, η Έλενα Ακρίτα σημειώνει: «Είναι φασίστες. Όσοι, δηλαδή, δεν ψήφισαν Χρυσή Αυγή είναι καλοταϊσμένοι, με σπιταρόνες, με 4×4, χαβιάρια και αστακομακαρονάδες;».

Ποια είναι η δική σας γνώμη για τις δηλώσεις Ακρίτα; Αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το δημοσίευμα.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v