17 διασημότητες όπως δεν τις έχετε ξαναδεί

Ο Φρανκ Σινάτρα ξυρίζεται, ο Τζόνι Ντεπ σιδερώνει, ο Αϊνστάιν λιάζεται ημίγυμνος, και άλλες 15 διασημότητες φωτογραφίζονται… αλλιώς.
17 διασημότητες όπως δεν τις έχετε ξαναδεί
Αναρωτηθήκατε ποτέ πως θα ήταν η εικόνα του Michael Jackson να πλένει πιάτα; Πώς έμοιαζαν η Marilyn Monroe και η Madonna πριν γίνουν είδωλα του σεξ; Τι στιλ είχαν οι πολιτικοί πριν υιοθετήσουν το κλασικό κοστούμι;

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τους μεγαλύτερους σταρ του κόσμου όπως αποφασίζουν να ποζάρουν οι ίδιοι στο στούντιο ενός φωτογράφου, και με το ατσαλάκωτο image που έχουν καθιερώσει για τον εαυτό τους, που συχνά ξεχνάμε πως κι εκείνοι έχουν απλές καθημερινές στιγμές όπως όλοι μας.

Στιγμές που η εικόνα την οποία χτίζουν, σπάει, μπροστά στον αυθορμητισμό της στιγμής. Στιγμές όπως μια επίσκεψη στους γονείς τους, ένα ενσταντανέ από τα φοιτητικά τους χρόνια, μια σκηνή από ένα φαγοπότι ή με τους φίλους τους, όπου μπορούν να είναι φυσικοί.

Στιγμές όπως αυτές που μπορείτε να δείτε πιο πάνω, στο Photo gallery του δημοσιεύματος, που είναι γεμάτο φωτογραφίες διασημοτήτων όπως δεν τους έχετε ξαναδεί.

Επιμέλεια: Γιώργος Κόκουβας
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v