Τα μπάνια του… star system

Ο φωτογραφικός φακός των paparazzi συνέλαβε τους celebrities σε προσωπικές στιγμές σε κάποιες από τις δημοφιλέστερες παραλίες του κόσμου, να απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα παρέα με φίλους ή την οικογένειά τους.
Τα μπάνια του… star system
To Saint-Tropez, το Μαλιμπού, οι Μπαχάμες και οι μεσογειακές ακτές της Ιταλίας και της νότιας Γαλλίας φωτίστηκαν ακόμα μία χρονιά από την λάμψη των πιο αστραφτερών celebrities του Hollywood, οι οποίοι έκαναν για λίγες ημέρες διακοπές από πρόβες και γυρίσματα για να απολαύσουν τον ήλιο και την θάλασσα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ή τουλάχιστον έτσι ήλπιζαν. Είτε βρέθηκαν σε ιδιωτικά γιώτ είτε σε απομακρυσμένες παραλίες, ο φακός των paparazzi τους συνέλαβε και τους απαθανάτισε για να τους βλέπουμε όσοι από εμάς είμαστε ακόμα στο γραφείο και να ζηλεύουμε.

Να ζηλεύουμε; Καθόλου! Οι παραλίες του Rio de Janeiro μοιάζουν με βούρκο σε σχέση με τις τιρκουάζ ακτές του Ιονίου και αναρωτιόμαστε τι γραφικότητα μπορεί να έχει το La Colle-sur-Loup της νότιας Γαλλίας συγκριτικά με την Οία της Σαντορίνης. Περιέργεια είναι αυτό που μας κάνει να θέλουμε να μάθουμε πού πήγαν οι stars φέτος διακοπές και τάση για κουτσομπολιό. (Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο Photo Gallery).

Στις μεσογειακές ακτές της νότιας Γαλλίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας…
Στο Saint Tropez βρέθηκε η Naomi Campbell (φωτο) παρέα με τον σύντροφό της Vladislav Doronin, φορώντας αέρινο μάξι φόρεμα και gladiator σανδάλια. Εκεί και η Paris Hilton, και συγκεκριμένα στο Nikki Beach Club της παραλίας Pampelonne, όπου εθεάθη παρέα με την αδερφή της Nicky, φορώντας Louis Vuitton παρεό και τσάντα.

Η Tina Turner σε total blue look, κατέφτασε στο Club 55 του Saint-Tropez όπου θα περάσει φέτος τις διακοπές της, ενώ στο ίδιο θέρετρο βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα ο will.i.am των Black Eyed Peas για να περάσει την ημέρα του χαλαρώνοντας και κάνοντας μπάνιο. Στα ανοιχτά της ακτής, η Kate Hudson σε ιδιωτικό yacht και μέσα στην καλή χαρά –και γιατί να μην είναι, άλλωστε;

Λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα, στο La Colle-sur-Loup της νότιας Γαλλίας, βρέθηκε ο Rod Stewart με την Penny Lancaster να απολαμβάνουν οικογενειακές βόλτες με τον γιο τους Alistair.

O Jude Law και η Sienna Miller, ξανά μαζί, προτίμησαν διακοπές στο νησί Ponza της Ιταλίας, ενώ ο Giorgio Armani, επέδειξε πολλές φορές με καμάρι το μαύρισμά του και την άψογη, για τα 76 του χρόνια, σιλουέτα του, με λευκό μαγιό-σλιπ στην Ισπανία. Στην Ισπανία, στις παραλίες της νήσου Formentera στις Βαλεαρίδες, ταξίδεψε για μερικές ημέρες και ο Rafael Nadal, μετά τη μεγάλη νίκη του στο Wimbledon, προκειμένου να ανακτήσει δυνάμεις για τη νέα σεζόν.

Στην άλλη όχθη του Ατλαντικού…
Πού αλλού, αν όχι στην παραλία του Rio de Janeiro, στην πατρίδα του, θα μπορούσε να βρίσκεται για διακοπές ο σύντροφος της Madonna και μοντέλο των Dolce & Gabbana, Jesus Luz (φωτο);

H Katy Perry, πάλι, απόλαυσε τον ήλιο και την θάλασσα στις Μπαχάμες, φορώντας, όπως πάντα, pin up μαγιό από παλαιότερες εποχές, ενώ στην ίδια παραλία βρέθηκε και ο αστέρας της ομάδας μπάσκετ του Miami, Lebron James.

Ακόμα πιο κοντά στην.... πατρίδα βρέθηκαν η ηθοποιός Debra Messing καθώς και η πανέμορφη Jennifer Lopez, που την βλέπουμε να φορά μία ολόσωμη τζιν φόρμα σε ύφος pinup, οι οποίες προτίμησαν τις παραλίες του Malibu για ολιγοήμερες διακοπές. Και η Halle Berry, όμως, με πολύ fit και αποκαλυπτική εμφάνιση, κάνει βόλτα με την κόρη της Nahla στην παραλία Redondo του Los Angeles.

Διακοπές στο μεγάλο μήλο για τον Christiano Ronaldo, ο οποίος εθεάθη στην ταράτσα του Gansevoort Hotel στη Νέα Υόρκη. Ο ποδοσφαιριστής είναι από τους λίγους που μπορούν να φορέσουν τόσο κοντό μαγιό και να δείχνουν με αυτό απίστευτα σέξι.

Τέλος, ο ηθοποιός Matt Damon διάλεξε Ειρηνικό και έσπευσε να πιάσει το κύμα στις ακτές της Χαβάης, όπου βρέθηκε πρόσφατα με την οικογένειά του.

Επιμέλεια: Έλενα Μπούλια
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v