HP TouchSmart 600-1220

HP TouchSmart 600-1220
Ο HP TouchSmart 600-1220 είναι ένας εντυπωσιακός "all-in-one" υπολογιστής ψυχαγωγίας με Full HD οθόνη αφής 23", με προσαρμόσιμο περιβάλλον εργασίας και τα διαδραστικά εικονίδια του λογισμικού HP TouchSmart 3.0, που συνδυάζει βελτιωμένη τεχνολογία πολλαπλής αφής σε μία οθόνη Full HD με απόδοση εικόνας σε αναλογία 16:9, με μονάδα Blu-ray με σχισμή φόρτωσης & μονάδα εγγραφής SuperMulti DVD.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μηχανήματος είναι εντυπωσιακά: Intel Core i5, περιστρέφεται ένας τεράστιος σκληρός δίσκος χωρητικότητας 1,5TB (1500 GB) και “χτυπά” μια κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce με ενσωματωμένη ξεχωριστή από τη μνήμη συστήματος μνήμη ίση με 1GB, ενώ τα 4 GB διαθέσιμης εσωτερικής μνήμης DDR3 μπορούν να τα βγάλουν πέρα με οποιαδήποτε λειτουργία επιθυμείτε.

Το μηχάνημα διαθέτει πλαγίως της οθόνης 6 θύρες USB 2.0, ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία υψηλής απόδοσης και ψηφιακή έξοδο ήχου υψηλής πιστότητας Dolby 5.1, ενσωματωμένη κάρτα ψηφιακής τηλεόρασης (αναλογική και DVB-T), και ενσωματωμένη ψηφιακή κάμερα πάνω στην οθόνη, ποιότητας VGA με μικρόφωνο, μέσω της οποίας μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες & βίντεο ή να επικοινωνήσετε online.

Σε επίπεδο συνδεσιμότητας η συσκευή διαθέτει ό,τι και ένας άριστος σύγχρονος υπολογιστής: Wireless Lan (802.11b/g), δυνατότητα σύνδεσης και ενσύρματου δικτύου μέσω θύρας Ethernet, Bluetooth για διασύνδεση κάθε τύπου με άλλες συσκευές και πολυαναγνώστη καρτών. Το πληκτρολόγιο και ασύρματο οπτικό ποντίκι και η δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης μέσω Wi-Fi Ν και Bluetooth ολοκληρώνουν το σύνολο. Το σύστημα διατίθεται με προεγκατεστημένα Αγγλικά Windows 7 Home Premium 64-bit.

Οι διαστάσεις και το βάρος της συσκευής κινείται σε φυσιολογικά για τη κατηγορία της επίπεδα 12,6 Χ 58,3 Χ 45,1 εκατοστά στα 12 κιλά. Η τελική ενδεικτική τιμή λιανικής της συσκευής (συμπεριλαμβανομένου φόρου) βρίσκεται στα 1.500 ευρώ, ενώ συνοδεύεται από εγγύηση αντιπροσωπείας 1 χρόνου.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v