Philips BDP7500B2/12: Διαφορά που την... ακούς

Philips BDP7500B2/12: Διαφορά που την... ακούς
Kατασκευασμένο από αλουμίνιο, ενσωματώνοντας τη τεχνολογία CinemaPerfect HD και με εξελιγμένες δυνατότητες δικτύωσης, θα σας επιτρέψει να συνδεθείτε online με το Net TV, να απολαύσετε τα βίντεο του υπολογιστή σας μέσω DLNA ή μέσω του WiFi-n USB dongle της Philips (το οποιο δεν περιλαμβάνεται στην αρχική συσκευασία).

Το μοντέλο έχει τη δυνατότητα 3D μετάδοσης, ενσωματωμένη μνήμη 1GB και BD-Live μία δυνατότητα που θα σας δώσει την ευκαιρία να κατεβάσετε πρόσθετο υλικό για τις ταινίες σας συνδέοντας απλά το Blu-Ray player στο internet, αλλά και να σερφάρετε με την τηλεόραση σας αντί με τον υπολογιστή σας, μέσω της λειτουργίας “Net TV”.

Η διαφορά της συσκευής από άλλες “ακούγεται”. Το DTS-HD Master Audio και το Dolby TrueHD παράγουν εκπληκτικό ήχο 7,1 καναλιών από δίσκους Blu-ray. Ο ήχος που αναπαράγεται είναι σχεδόν πανομοιότυπος με τον ήχο του κύριου αντιγράφου του στούντιο για να μπορείτε να ακούτε την ποιότητα που προοριζόταν αρχικά, ενώ η υποδοχή USB 2.0 υψηλής ταχύτητας θα αναλάβει αυτόματα να αναπαράγει ταινία, μουσική ή φωτογραφία που θα επιλέξετε με τη βοήθεια ενός εύχρηστου και ταχύτατου ειδικά σχεδιασμένου μενού, που θα εμφανιστεί στη τηλεόραση σας, μόλις συνδέσετε ένα USB stick.

Η συσκευή κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά και συνοδεύεται από 2 χρόνια εγγύηση, στην ενδεικτική τελική τιμή λιανικής των 249 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v