SPECIALSΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Philips BDP7500B2/12: Διαφορά που την... ακούς

Kατασκευασμένο από αλουμίνιο, ενσωματώνοντας τη τεχνολογία CinemaPerfect HD και με εξελιγμένες δυνατότητες δικτύωσης, θα σας επιτρέψει να συνδεθείτε online με το Net TV, να απολαύσετε τα βίντεο του υπολογιστή σας μέσω DLNA ή μέσω του WiFi-n USB dongle της Philips (το οποιο δεν περιλαμβάνεται στην αρχική συσκευασία).

Το μοντέλο έχει τη δυνατότητα 3D μετάδοσης, ενσωματωμένη μνήμη 1GB και BD-Live μία δυνατότητα που θα σας δώσει την ευκαιρία να κατεβάσετε πρόσθετο υλικό για τις ταινίες σας συνδέοντας απλά το Blu-Ray player στο internet, αλλά και να σερφάρετε με την τηλεόραση σας αντί με τον υπολογιστή σας, μέσω της λειτουργίας “Net TV”.

Η διαφορά της συσκευής από άλλες “ακούγεται”. Το DTS-HD Master Audio και το Dolby TrueHD παράγουν εκπληκτικό ήχο 7,1 καναλιών από δίσκους Blu-ray. Ο ήχος που αναπαράγεται είναι σχεδόν πανομοιότυπος με τον ήχο του κύριου αντιγράφου του στούντιο για να μπορείτε να ακούτε την ποιότητα που προοριζόταν αρχικά, ενώ η υποδοχή USB 2.0 υψηλής ταχύτητας θα αναλάβει αυτόματα να αναπαράγει ταινία, μουσική ή φωτογραφία που θα επιλέξετε με τη βοήθεια ενός εύχρηστου και ταχύτατου ειδικά σχεδιασμένου μενού, που θα εμφανιστεί στη τηλεόραση σας, μόλις συνδέσετε ένα USB stick.

Η συσκευή κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά και συνοδεύεται από 2 χρόνια εγγύηση, στην ενδεικτική τελική τιμή λιανικής των 249 ευρώ.

άρθρα αφιερώματος

SPONSORED LINKS

"Ζει κανείς μονάχα μια φορά και, για τον τρόπο που ζω εγώ, μια φορά είναι αρκετή."

Frank Sinatra

 • 610 - Ο Ηράκλειος φτάνει με πλοίο από την Αφρική στην Κωνσταντινούπολη και ανατρέπει τον Βυζαντινό Αυτοκράτορα Φωκά.
  1883 - Ξεκινά για το παρθενικό του ταξίδι το θρυλικό τρένο Οριάν Εξπρές.
  1908 - Φονεύεται στο χωριό Ράκοβο Φλώρινας ο οπλαρχηγός του Μακεδονικού αγώνα Παύλος Ρακοβίτης.
  1916 -Ολοκληρώνεται η Ιταλική κατοχή στη Βόρειο Ήπειρο.
  1919 - Απελευθέρωση της Ξάνθης από τον Ελληνικό Στρατό (ΙΧ Μεραρχία).
  1943 - Σε τρίωρη ομιλία του μπροστά σε συγκέντρωση των Γερμανών τοποτηρητών στο κατεχόμενο Πόζναν, ο Χάινριχ Χίμλερ περιγράφει την εξολόθρευση των Εβραίων με λεπτομέρεια. Η ομιλία αυτή μαγνητοσκοπήθηκε και σώζεται μέχρι σήμερα. Στη δίκη της Νυρεμβέργης αποτέλεσε σημαντικότατο αποδεικτικό στοιχείο για τα εγκλήματα των εθνικοσοσιαλιστών.
  1944 - Η Ιταλική Φρουρά της Σάμου παραδίδεται στο διοικητή του Ιερού Λόχου, συνταγματάρχη Χριστόδουλο Τσιγάντε.
  1957 - Οι Σοβιετικοί εκτοξεύουν τον πρώτο τεχνητό δορυφόρο, τον Σπούτνικ 1.
  2005 - Επίσημη έναρξη των διαπραγματεύσεων ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
  2009 - Νίκη του ΠΑΣΟΚ με 10,5 μονάδες διαφορά και 160 έδρες «έβγαλε» η κάλπη. Πεντακομματική Βουλή με ΠΑΣΟΚ 43,92%, Νέα Δημοκρατία 33,48% 91, Κ.Κ.Ε. 7,54% 21, ΛΑ.Ο.Σ 5,63% 15 και ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 4,60% 13 να την αποτελούν. Την επόμενη μέρα ο Γιώργος Παπανδρέου ορκίστηκε πρωθυπουργός.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2