Δώρα για το άλλο σας μισό

Δώρα για το άλλο σας μισό
Οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά αν υπάρχει μία περίσταση για την οποία οι «καπαρωμένοι» έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους να κρατήσουν κάποια χρήματα για δώρο στον/στην σύντροφό τους, αυτή είναι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Πάντα η κίνηση μετράει, αλλά αν θέλετε να ξαφνιάσετε ευχάριστα το «άλλο σας μισό», πάρτε ιδέες από τις παρακάτω προτάσεις.

Η… αμφίεση του έρωτα
Για να κάνετε πιο αισθησιακές τις ιδιωτικές σας στιγμές με τον σύντροφό σας, πάρτε εσείς οι ίδιες την πρωτοβουλία και κάντε του δώρο ένα από τα εσώρουχα της σειράς των καταστημάτων Orange, που γιορτάζουν τον Άγιο Βαλεντίνο, βοηθώντας σας να φτιάξετε την μέρα στον άνδρα της ζωής σας. Διαλέξτε κάποια από τα εσώρουχα στα καταστήματα Orange (μπορείτε να βρείτε εδώ την λίστα καταστημάτων) και αναθέστε στην εταιρία να παραδώσει η ίδια το δώρο στον αγαπημένο σας, ακόμη και στην δουλειά του. Η αποστολή είναι δωρεάν και ισχύει για αγορά προϊόντων ελάχιστης αξίας 30€ και για περιοχές εντός Αττικής. Η αποστολή θα γίνει στις 14/02, από τις 9.00 έως τις 20.00. Η ώρα παράδοσης που θα επιλέξετε θα έχει απόκληση +/- δύο ωρών. Η αγορά των προϊόντων θα πρέπει να έχει γίνει έως το Σάββατο, 12/02. Σε όλα τα προϊόντα ισχύουν οι τρέχουσες εκπτώσεις από 20-50%.

Τα εσώρουχα Triumph μπαίνουν επίσης στο κλίμα των ημερών με τις σειρές Eternal Feelings, από την Triumph και Miss French Kiss, από τη Miss Triumph, που προσαρμόζονται και γίνονται πιο «κόκκινες» και πιο λαμπερές από ποτέ. Η πρώτη συνδυάζει το χρώμα του πάθους με τη δαντέλα και τις διαφάνειες, ενώ η δεύτερη διακοσμημένη με καρδιές και φιλιά σε συσκευασία δώρου με σχήμα καρδιάς, βγάζει από μέσα σας τον παιχνιδιάρικο εαυτό σας και αποτελεί το πιο hot δώρο από εκείνον. Η Miss Sweetheart από την άλλη, κινείται στα γνωστά μονοπάτια του σαγηνευτικού μαύρου χρώματος, με λεπτομέρειες που θα κλέψουν την παράσταση. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ, ενώ για τιμές μπορείτε να ενημερωθείτε στο τηλ. 210 2597700.

(Valentine’s) Days4U
Για ευφάνταστα δώρα που εστιάζουν σε εμπειρίες, οι οποίες διεγείρουν τις αισθήσεις σας, το Days4U έχει μερικές από τις καλύτερες προτάσεις σε προνομιακές τιμές. Επιλέξτε χαλαρωτικό μασάζ πλάτης για εσάς και τον σύντροφό σας στο «Spa», από 30 ευρώ ανά άτομο για 30 απολαυστικά λεπτά ή προσωποποιημένα μπουκάλια κρασιού με ένα μήνυμα αγάπης για τον σύντροφό σας στην τιμή των 50 ευρώ. Πάρτε περισσότερες ιδέες εδώ

Nilaya Chocolate Affair
Για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου το Nilaya Mystic Spa προτείνει σοκολατένιες απολαύσεις για δύο. Επιλέξτε ένα μοναδικό τρόπο να γιορτάσετε τον έρωτά σας και να ανανεώσετε σώμα και πνεύμα – στη μεγάλη, διπλή καμπίνα του σπα – απολαμβάνοντας White Chocolate Affair, μια θεραπεία πειρασμό με λευκή σοκολάτα και serum φράουλας, για τη γυναίκα και Dark Chocolate Affair, μια θεραπεία με πραγματική μαύρη σοκολάτα και peppermint oil, για τον άνδρα. Η απόλαυση συνεχίζεται και ολοκληρώνεται στο εξωτικό Jacuzzi. Χαλαρωμένοι και οι δύο, γιορτάστε τον έρωτά σας με ένα Gift Basket από το Nilaya Mystic Spa με σαμπάνια, κεριά, σοκολατάκια και φρούτα. Το εορταστικό πακέτο Nilaya Chocolate Affair διαρκεί 110’ και κοστίζει €240,00 / ζευγάρι.
Nilaya Mystic Spa, Χαριλάου Τρικούπη 149, 145 64 Κηφισιά, 210 8001130

Valentine Swarovski Collection
Η συλλογή κοσμημάτων Swarovski 2011 για τη Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου επικεντρώνεται φυσικά στα σύμβολα του έρωτα, που ερμηνεύονται με διάφορους γοητευτικούς τρόπους. Οι καρδιές με διαχρονικά γεμάτα ποιητικότητα σχέδια συνυπάρχουν με μοντέρνα, ζωηρά και έντονα χρώματα. Εκτός από τα κοσμήματα, η συλλογή περιλαμβάνει χαριτωμένα, ρομαντικά αξεσουάρ και φιγούρες που εκφράζουν αληθινή τρυφερότητα και συναίσθημα. Δείτε τα σχέδια και τις τιμές της σειράς στο e-shop της εταιρίας, από όπου μπορείτε να τα παραγγείλετε ηλεκτρονικά. 

Follie Follie
Επιχειρήστε να κερδίσετε ένα δώρο από την Follie Follie, η οποία σκέφτηκε τους ερωτευμένους και έστησε έναν πρωτότυπο διαδικτυακό διαγωνισμό. Επισκεφθείτε το site της Follie Follie, αφήστε το μήνυμα σας στον καθρέφτη, στείλτε το στον/στην σύντροφό σας, και κερδίστε κάθε μέρα ένα Valentine’s κολιέ και, αν είστε τυχεροί, το μεγάλο έπαθλο του διαγωνισμού, ένα ταξίδι για δύο στο Παρίσι.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v