Sanoflore: Υπέροχα προϊόντα καθαρισμού και ενυδάτωσης

Sanoflore: Υπέροχα προϊόντα καθαρισμού και ενυδάτωσης
Οι τυχερές αναγνώστριες που κερδίζουν απο ένα σετ Καλλυντικής Περιποίησης είναι οι: Ταμπάκη Χριστίνα, Μαρία Μακρυδάκη, Αλεξάνδρα Τηνιακού, Μαρία Καραγιάννη, Μασκανάκη Δέσποινα.  

Το 1972 στην καρδιά του τοπικού Δρυμού στους λόφους του Vercors στη Γαλλία, δημιουργείται ο πρώτος πειραματικός κήπος της Sanoflore, βασισμένος εξ ολοκλήρου σε μία επαναστατική για την εποχή μέθοδο καλλιέργειας: τη βιολογική. Μέσα στα επόμενα χρόνια και μέχρι σήμερα, η Sanoflore έχοντας επεκταθεί σε τεράστιες εγκαταστάσεις και διαθέτοντας έναν βοτανικό κήπο με πάνω από 500 φυτά, τα οποία καλλιεργούνται αποκλειστικά και μόνο με βιολογικές μεθόδους, αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρίες βιολογικών προϊόντων ομορφιάς και ευεξίας.

Ως βάση της ομορφιάς μας, η Sanoflore θέτει τον καθαρισμό και την βαθιά ενυδάτωση του δέρματος. Έχει, λοιπόν, δημιουργήσει προϊόντα καθαρισμού, πλούσια σε ανθόνερα που απαλύνουν και καταπραΰνουν την επιδερμίδα, σε θρεπτικά φυτικά και αιθέρια έλαια που συμβάλλουν στον απαλό και βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας και αποτελούν εγγύηση για μια φρέσκια και φωτεινή επιδερμίδα.

Ο Floral Cleansing Foam (Βιολογικός Αφρός καθαρισμού από Άνθη – τιμή: 10,15 ευρώ), καθαρίζει απαλά και σε βάθος την επιδερμίδα εξαιτίας του ανθόνερου από μελισσόχορτο και του αιθέριου ελαίου από τριανταφυλλόξυλο. Χαρίζει φρεσκάδα και λάμψη και είναι ιδανικός για μικτές επιδερμίδες.

Ως προς την ενυδάτωση του δέρματος, τα βιολογικά εργαστήρια Sanoflore, ερευνώντας την ενυδατική δύναμη διαφορετικών 100% βιολογικών αιθέριων ελαίων, ανακάλυψαν ότι ανάμεσα σε 100 αιθέρια έλαια μόνο ένα έχει τη δύναμη και την αποτελεσματικότητα να επαναφέρει την φυσική ικανότητα ενυδάτωσης της επιδερμίδας: «Το Βιολογικό Αιθέριο Έλαιο Πράσινου Κυπαρισσιού», καθώς συγκρατεί με έξυπνο τρόπο το νερό, ενεργοποιώντας ξανά τα στοιχεία εκείνα που το συγκρατούν φυσικά στην επιδερμίδα.

Δημιούργησαν, λοιπόν, την αρωματική κρέμα ενυδάτωσης Hydrating Nectar (τιμή: 16,15 ευρώ), η οποία παρουσιάζει ενυδάτωση στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας ακόμα και 24 ώρες μετά την εφαρμογή.

Σύμφωνα με κλινικές μελέτες και αξιολογήσεις της ξηρής επιδερμίδας, η επιδερμίδα ενυδατώνεται μετά από 4 εβδομάδες ενώ το 86% των καταναλωτών αναφέρεται στην καλλυντική ευχαρίστηση που προσφέρει η υφή της Hydrating Nectar. Οι απόψεις των συμμετεχόντων του τεστ, μετά τη χρήση του προϊόντος αναφέρουν, ότι απέκτησαν απαλή επιδερμίδα με ελαστικότητα. Μιλούν για ένα προϊόν που απλώνεται εύκολα στην επιδερμίδα και την καθιστά πλήρως ενυδατωμένη.

Η αρωματική κρέμα ενυδάτωσης Hydrating Nectar με το υπέροχο άρωμα των εσπεριδοειδών, είναι ιδανική για κανονική έως και ξηρή επιδερμίδα.

Και τα δύο παραπάνω καλλυντικά διατίθενται μόνο στα φαρμακεία.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v