Πρεμιέρες: Ξένα έργα

Πρεμιέρες: Ξένα έργα
Εθνικό Θέατρο
Με «σύνθημα» το καβαφικό «..στες κρίσιμες στιγμές θα ξαναβρίσκω το πνεύμα μου, σαν πριν, ασκητικό», το Εθνικό Θέατρο θα παρουσιάσει ένα πλούσιο ρεπερτόριο:

Κεντρική σκηνή (εναλλασσόμενο ρεπερτόριο)
Η αριστουργηματική κωμωδία του Πιερ Κορνέιγ «Φρεναπάτη» ενεργοποιεί τους μηχανισμούς του «θεάτρου εν θεάτρω», με πρωταγωνιστές τους Χρήστο Λούλη, Γιάννη Βογιατζή, Εύα Κοταμανίδου, Γιώργο Γάλλο κ.ά. Σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μαυρίκιου.

Η αστική τραγωδία του Γερμανού κλασικού Γκότχολντ Εφρεμ Λέσινγκ «Εμίλια Γκαλόττι» ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, με τους Μηνά Χατζησάββα, Θέμιδα Μπαζάκα, Ακύλλα Καραζήση, Νίκο Κουρή, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννο Περλέγκα κι άλλους αξιόλογους ηθοποιούς.

Ο Νίκος Καραθάνος σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην κλασική έμμετρη κωμωδία του Εντμόν Ροστάν «Συρανό ντε Μπερζεράκ». Ο ήρωας με την πιο... διάσημη μύτη στο θέατρο «ανεβαίνει» μαζί με τους Λένα Κιτσοπούλου, Χρήστο Λούλη, Άγγελο Παπαδημητρίου κ.ά.

Το τρίπτυχο έργο του σπουδαίου Ιταλού κωμωδιογράφου Κάρλο Γκολντόνι θα παρουσιαστεί σε μία ενιαία παράσταση. Ο λόγος για την «Τριλογία του παραθερισμού», σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη. Παίζουν οι Δημήτρης Πιατάς, Μάγια Λυμπεροπούλου, Νίκος Χατζόπουλος, Εύη Σαουλίδου, Νίκος Ψαράς, Γιάννος Περλέγκας, Έμιλυ Κολιανδρή, Προμηθέας Αλειφερόπουλος κ.ά.

Νέα Σκηνή-Νίκος Κούρκουλος
Η ταλαντούχα σκηνοθέτης Κατερίνα Ευαγγελάτου πειραματίζεται με το νέο έργο του Ρόναλντ Σίμελπφενιχ «Ο χρυσός Δράκος» μεταφέροντας τη δράση σε ένα ταϊλανδο-κινεζικό-βιετναμέζικο ταχυφαγείο. Η κουζίνα δουλεύει ασταμάτητα, παγιδεύοντας τις μυρωδιές από τα πιάτα αλλά και τους ίδιους τους ανθρώπους. Με τους Φιλαρέτη Κομνηνού, Νίκο Χατζόπουλο, Εύη Σαουλίδου κ.ά.

Ένα από τα πιο γνωστά έργα του Τενεσί Ουίλλιαμς, «Το γλυκό πουλί της νιότης» ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Έφης Θεοδώρου. Ένα έργο για την ελεύθερη πτώση δύο ανθρώπων από το όνειρο στην ωμή πραγματικότητα. «Ζωντανεύει» στη σκηνή από τους Μαρία Σκουλά, Ανδρέα Κωνσταντίνου, Μάνο Βακούση, Υβόννη Μαλτέζου, Θεοδώρα Τζήμου, Λένα Παπαληγούρα, Προμηθέα Αλειφερόπουλο κ.ά.

Μια ασυνήθιστη τσεχωφική επιλογή αποτελεί το έργο «Πλατόνοφ». Ένα από τα πρώτα έργα του συγγραφέα για την περιπετειώδη ζωή του 27χρονου Πλατόνοφ και τις σπατάλες της ζωής. Σκηνοθετεί ο Γιώργος Λάνθιμος, παίζουν οι Άρης Σερβετάλης, Μαρία Πρωτόπαππα, Αγγελική Παπούλια, Μάνος Βακούσης, Θανάσης Δήμου κ.ά.

Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν
Ένα πολυδυναμικό ρεπερτόριο επιλέγει το Θέατρο Τέχνης, δίνοντας έμφαση στο ελληνικό θεατρικό έργο. Συνολικά επτά θεατρικές παραγωγές, εκ των οποίων μία συμπαραγωγή και ένα φιλοξενούμενο έργο από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ της Κέρκυρας θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε.

Η Μάρω Κοντού επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι και συνεργάζεται για πρώτη φορά με το Θέατρο Τέχνης. Πρωταγωνιστεί στο «Εταίρων Δράματα» ή «Το αρχαιότερο επάγγελμα» της Πόλα Φόγκελ, ένα έργο που βασίζεται στις ανθρώπινες σχέσεις και στην οικονομική ανάλυση μέσα από ένα μη συμβατικό κοινωνικό μοντέλο. Σκηνοθετεί η Νικαίτη Κοντούρη.

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κέρκυρας φιλοξενείται τον Οκτώβριο με το έργο
«Βαριέμαι» του Ρικάρντο Ταλεσνίκ σε σκηνοθεσία Κατερίνας Πολυχρονοπούλου. Πρόκειται για μία εύστοχη σύγχρονη σάτιρα για το εργασιακό άγχος και τις επιπτώσεις του στην καθημερινότητα του ανθρώπου.

Θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας (Θεατρική Εταιρία Πράξη) 
Α' σκηνή
Τη συνεργασία της με τον σκηνοθέτη Στάθη Λιβαθινό συνεχίζει φέτος η Μπέττυ Αρβανίτη στο καλύτερο ίσως έργο του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα «To σπίτι της Μπερνάντα Άλμπα». Πέντε κόρες και η μητέρα τους βασανίζονται από ερωτικό πάθος, αντιζηλία και μοναξιά. Από τις πολυαναμενόμενες παραστάσεις του χειμώνα, με εκλεκτή γυναικεία διανομή: Μπέττυ Αρβανίτη, Σμαράγδα Σμυρναίου, Αννέζα Παπαδοπούλου, Τζίνη Παπαδοπούλου, Γωγώ Μπρέμπου, Εκάβη Ντούμα, Κόρα Καρβούνη και Λουκία Μιχαλοπούλου.

Β' σκηνή
Άλλο ένα έργο για δύο είναι το «Σόλο Ντουέτο» του Τομ Κεμπίνσκι. Ένας θεραπευτής κι ένας θεραπευόμενος αντιμετωπίζουν-από τη δική του πλευρά ο καθένας-το ισχυρό συμβάν μιας ανίατης ασθένειας. Σκηνοθετεί η Ελένη Μποζά και πρωταγωνιστούν οι Μάνια Παπαδημητρίου και Νίκος Αρβανίτης.

Ελληνική Θεαμάτων
Στην ήδη μεγάλη λίστα με τα συνεργαζόμενα θέατρα της Ελληνικής Θεαμάτων, προστίθεται εκείνο της Κάτιας Δανδουλάκη, προκαλώντας ίσως ακόμη έναν «πονοκέφαλο» στη θεατρική «πιάτσα» της Αθήνας. Συνολικά δέκα θέατρα λοιπόν στην «οικογένεια» της Ελληνικής Θεαμάτων κι ένα πλούσιο ρεπερτόριο που φιλοδοξεί να καλύψει διαφορετικά γούστα.

Παλλάς
Για λίγες μόνο παραστάσεις έρχεται στην Αθήνα η βραβευμένη παράσταση του έργου του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Βασιλιάς Ληρ» με το Νικήτα Τσακίρογλου στον ομώνυμο ρόλο, σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού (φωτό). Μετά την επιτυχία του στο Κ.Θ.Β.Ε. ο σπουδαίος πρωταγωνιστής θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με την πιο απάνθρωπη ίντριγκα, τη σκληρότητα και την εγκατάλειψη που βιώνει ο άλλοτε κραταιός βασιλιάς Ληρ. Μαζί του οι Θανάσης Ακοκκαλίδης, Στέλιος Ανδρονίκου, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Ευτυχία Γιακουμή, Μαριάννα Δημητρίου κ.ά.

Κάτια Δανδουλάκη
Ίσως η καλύτερη νέα κωμωδία, το «Για όνομα του Θεού!» της Γιασμίν Ρεζά ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή. Δύο σύγχρονα ζευγάρια συναντώνται με αφορμή το άγριο ξύλο που έπαιξαν τα παιδιά τους. Η πρόθεσή τους είναι να τα συμφιλιώσουν και να ξαναφτιάξουν το κλίμα ανάμεσά τους. Θα τα καταφέρουν; Με τους Κάτια Δανδουλάκη, Γιάννη Φέρτη, Γιάννη Βούρο και Κατιάνα Μπαλανίκα.

Χορν
Ένα έργο βραβευμένο με έξι βραβεία «Τόνυ» επέλεξε να σκηνοθετήσει και να πρωταγωνιστήσει ο πάντα ανήσυχος Σταμάτης Φασουλής. Ο λόγος για το «Στο κόκκινο» του Αμερικάνου συγγραφέα Τζον Λόγκαν. Σε μια εποχή που όλοι και όλα είναι στο κόκκινο, ο συγγραφέας μιλά όχι μόνο για την τέχνη και την εξαγορά της, αλλά και τη συνείδηση, το χρήμα, το αίσθημα, τις σχέσεις, την ανταλλαγή και το
ξεπούλημά τους. Μαζί του ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Απλό Θέατρο (Καλλιτεχνικός Οργανισμός Φάσμα)
Νέα Σκηνή
Την αριστουργηματική ιλαροτραγωδία του Χάρολντ Πίντερ «Ο Επιστάτης» ανεβάζει ο Αντώνης Αντύπας με τους Δημήτρη Καταλειφό, Δημοσθένη Παπαδόπουλο και Χάρη Φραγκούλη. Ένας γέρο – αλήτης βρίσκει καταφύγιο σε ένα ακατάστατο δωμάτιο ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού. Πρόκειται για την εισβολή ενός παρείσακτου σε ένα χώρο που δύο αδέλφια τον διεκδικούν, μολονότι νοιώθουν μετέωροι και οι ίδιοι. Οι σχέσεις των τριών ανθρώπων καθορίζονται από το αιώνιο παιχνίδι εξουσίας, κατοχής και επιβολής.

Κεντρική Σκηνή
Τον ρόλο-θρύλο της Γουίνι από τις «Ευτυχισμένες μέρες» του Μπέκετ ενσαρκώνει η Ράνια Οικονομίδου υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Αντώνη Αντύπα. Η ηρωίδα του Μπέκετ κατορθώνει να δαμάσει τη μελαγχολία και να διασκεδάσει τη φθορά χάρη σε μια σοφή και συνάμα λυτρωτική αισιοδοξία. Μαζί της, στον ρόλο του Γουίλυ, ο Κώστας Γαλανάκης.

Τόπος Αλλού
Την κορυφαία εμβληματική τραγικομωδία του Μπέκετ «Το τέλος του παιχνιδιού» προσεγγίζει ο Νίκος Καμτσής με τους Πολύκαρπο Πολυκάρπου, Νίκο Αλεξίου, Πάνο Ροκίδη και Ναταλία Στυλιανού. Μοναχικοί και αιώνιοι ήρωες ο Χαμ και ο Κλοβ είναι κλεισμένοι σε ένα ασφυκτικό αδιέξοδο δωμάτιο-φυλακή. Περιμένουν. Όμως τι περιμένουν όταν έξω επικρατεί το απόλυτο τίποτα;

Βασισμένο στο «Κουκλόσπιτο» του Ίψεν, ο Νίκος Καμτσής παρουσιάζει τη «Νόρα μετά» με τους Μαρλέν Σαίτη, Νίκο Αλεξίου κ.ά. Τι απέγινε εκείνη η Νόρα που με μια γενναία κίνηση χτύπησε τη γροθιά της στο σπασμένο γυαλί της σαθρής κοινωνίας του Χέλμερ; Ζώντας ο σημερινός άνθρωπος συνεχείς και διαδοχικές επαναστατικές αποτυχίες και προδοσίες δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την Νορα με την ρομαντική διάθεση και την ειδυλλιακή αισιοδοξια άλλων καιρών.

Μία ρηξικέλευθη διασκευή του «Δεσποινίς Τζούλι» του Στρίντμπεργκ από τον πολύ γνωστό στο ελληνικό κοινό Πάτρικ Μάρμπερ «ανεβαίνει» στη σκηνή από τους Μαρία Σολωμού, Μάξιμο Μουμούρη και Τζωρτζίνα Παλαιοθοδώρου, σε σκηνοθεσία Μίνας Αδαμάκη. Ο ανελέητος και λυσσαλέος πόλεμος αρσενικού και θηλυκού τοποθετημένος σε μια εποχή επίσης έντονων συγκρούσεων και ριζικών αλλαγών.

Το «Πέρασμα» της Ρεζά ντε Βετ σκηνοθετεί η Αθανασία Καραγιαννοπούλου, με τους Χαρά Κονταξάκη, Βίκυ Κυριακίδη, Θανάσης Κουρλαμπάς, Έφη Κόντα. Παρατηρούν τη μετάβαση από τον κόσμο της πραγματικότητας στον κόσμο του ονείρου, από τη ζωή στο θάνατο.

Τα μονόπρακτα του Ντέιβιντ Μάμετ «Reunion» και «Μαύρο πιόνι» ζωντανεύουν από τους Γιάννη Κοκιασμένο και Κάτια Γκουλιώνη, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γρηγόρη Ρέντη. Μεταφερόμαστε στο 1973 και παρακολουθούμε τη γεφύρωση της σχέσης της εικοσιτετράχρονης Κάρολ με τον πρώην-αλκοολικό πατέρα της που δεν έχει δει από όταν ήταν τεσσάρων ετών.

Το μεγαλειώδες παραμύθι του Χάινριχ Φον Κλάιστ «Κάλχαας» σκηνοθετεί κι ερμηνεύει ο Νίκος Αλεξίου, «βάζοντάς» τα με θεούς και δαίμονες, με τους ισχυρούς της κοινωνίας της εποχής του, μη θέλοντας να υποταγεί στην μοίρα του φτωχού και αδύναμου.

Από Μηχανής
Σκηνή Α'
Το μοναδικό θεατρικό έργο «Οι Εξόριστοι» του σπουδαίου Ιρλανδού λογοτέχνη Τζέιμς Τζόυς σκηνοθετεί η Ρούλα Πατεράκη. Παίζουν οι Άκις Βλουτής, Γιάννης Παπαδόπουλος, Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου κ.ά. Ένα έργο – ύμνος στην ελευθερία του πνεύματος και του σώματος.

Το τελευταίο έργο του Ίψεν «Το ξύπνημα των νεκρών» συνδυάζει αλχημικά το οικογενειακό δράμα, το νατουραλισμό με την οριακή ποιητικότητα και τα ριζοσπαστικά «ονειρικά δράματα/ dream plays» του Στρίντμπεργκ. Σκηνοθετεί ο Λιθουανός Γκίνταρας Βάρνας, παίζουν οι Άκις Βλουτής, Περικλής Μουστάκης, Ρούλα Πατεράκη κ.ά.

Σκηνή Β'
«Ο καλύτερος τρόπος να ζεις» του Νόελ Κάουαρντ «ανεβάζει» στη σκηνή τέσσερις ανθρώπους μπλεγμένους τόσο ανεπανόρθωτα σε μία ξέφρενη κούρσα ερωτικού πάθους που θα σωθούν μόνο καταργώντας κάθε ηθικό κανόνα. Σκηνοθετεί ο Αντώνης Γαλέος, παίζουν οι Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Φαίη Ξυλά κ.ά.

«Drunk enough to say I love you?» διερωτώνται οι Κωνσταντίνος Γαβαλάς και Γιώργος Ντούσης που καλούνται να ανεβάσουν το έργο της Κάρυλ Τσέρτσιλ. Οι δυο τους αφηγούνται με βιτριολικό, ανατρεπτικό χιούμορ την ιστορία του Σαμ και του Γκάι, μια ιστορία μοναδικού έρωτα, έλξης και θαυμασμού που βαθμιαία μετατρέπεται σε απέχθεια και μίσος για να μπορέσει να ζητήσει την αγάπη με νέους όρους.

Επί Κολωνώ
Κεντρική Σκηνή
Η Ελένη Σκότη και η ομάδα Νάμα με το έργο «Έγκλημα, πρόνοια, τιμωρία, λεφτά, δολοφονία συνταξιούχου» του Ματίας Άντερσον αντικατοπτρίζουν στο παγωμένο σκανδιναβικό τοπίο μια έντονη εναλλαγή μεγάλης κωμωδίας και σκληρού θεάτρου.

Black Box
Το ψυχολογικό θρίλερ του Stephen King «Art Pupil – Το Μάθημα» σκηνοθετεί ο Ζαφείρης Χαϊτίδης και παίζουν οι Μελέτης Γεωργιάδης, Θάνος Thomas και Δημήτρης Καρανίκας.

Φουαγιέ
Ένα ψυχογράφημα της γυναικείας αντίδρασης και αντίληψης πάνω στο θέμα του χωρισμού, υπό τον τίτλο «Εγκατάλειψη» σε διασκευή του λογοτεχνικού βιβλίου της Elena Ferrante “I giorni dell’ abandono” σκηνοθετεί η Μαρία Τσαρούχα. Παίζουν οι Πέπη Μοσχοβάκου και Γιάννης Γιούνης.

Βικτώρια
Μια βαθιά ματιά στο θεσμό του γάμου, όπως αυτός καθρεφτίζεται στο μακρύ ταξίδι μιας νύχτας ενός ζευγαριού προς την επόμενη μέρα επιχειρεί να «ρίξει» το έργο
«50 λέξεις» του Μάικλ Βέλερ. Σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη, με τους Μαρία Τσιμά και Χρήστο Σαπουντζή.

Το «Fucking Games» του Grae Cleugh είναι το καυστικό και ειρωνικό πορτραίτο δύο γκέι ζευγαριών καθώς εμπλέκονται σ’ ένα περίπλοκο ιστό σχέσεων στην μετά AIDS εποχή. Σε σκηνοθεσία Δημήτρη Κομνηνού, με τους Γιώργο Γιαννακάκο, Μάνο Καναβό κ.ά.

Θέατρο του Νέου Κόσμου
«Τα Ορφανά» του βραβευμένου Ντένις Κέλι σκηνοθετεί ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος (φωτό)παρακολουθώντας το θέμα του φόβου για τον ξένο. Ένα πολιτικό, ψυχολογικό θρίλερ με τους Μιχάλη Οικονόμου, Μαρία Κίτσου και Όμηρο Πουλάκη.

Θεατρική Εστία
Μουσούρη
Μετά τις επιτυχημένες σεζόν του «Μπακαλόγατου» σειρά παίρνει μια ξεκαρδιστική κωμωδία, με ενδιαφέρον κείμενο και υποκριτική δυσκολία. Η «Μαύρη Κωμωδία» του Πήτερ Σάφερ εξελίσσεται κατά τη διάρκεια μιας διακοπής ρεύματος και οι ηθοποιοί καλούνται να υποκριθούν ότι κινούνται στο απόλυτο σκοτάδι, την ώρα που βρίσκονταν σε μια πλήρως φωτισμένη σκηνή και ο θεατής βλέπει τα πάντα. Σκηνοθετεί ο Πέτρος Φιλιππίδης, παίζουν οι Τάσος Χαλκιάς, Ζέτα Δούκα, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης κ.ά.

Με «όχημα» το έργο «Χάρολντ και Μωντ» του Κόλιν Χίγκινς ο Πέτρος Ζούλιας παρουσιάζει μια ιστορία αγάπης ενός αταίριαστου, φαινομενικά, ζευγαριού που έχει διαφορά ηλικίας… 60 χρόνια. Παίζουν οι Άννα Παναγιωτοπούλου, Πέτρος Φιλιππίδης, Έρση Μαλικένζου κ.ά.

Ήβη
Τρίτη κωμωδία σκηνοθετεί φέτος ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο λόγος για το «Ψέμα στο ψέμα» του Άντονι Νίλσον με τους Ταξιάρχη Χάνο, Λαέρτη Μαλκότση, Ντίνο Καρύδη, Νεφέλη Ορφανού κ.ά. Μια εκρηκτική φαρσοκωμωδία γεμάτη εκπλήξεις και απρόσμενες εξελίξεις.

Βρετάνια
Ίσως η πιο αναπάντεχη θεατρική «συνάντηση» του χειμώνα αφορά στο δίδυμο Χριστόφορου Παπακαλιάτη - Δημήτρη Λιγνάδη. Οι δυο τους καλούνται να ερμηνεύσουν τους ρόλους των Μότσαρτ και Σαλιέρι στο έργο «Αμαντέους» του Πίτερ Σάφερ. Σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη.

Αργώ
Η βραβευμένη κωμωδία χαρακτήρων του Γάλλου συγγραφέα Ερίκ Ασσούς, «Γαμήλια Ψευδαίσθηση» ανεβαίνει με πρωταγωνιστές τους Αντώνη Θεοδωρακόπουλο, Αιμιλία Υψηλάντη και Γιάννη Ζαβραδινό. Σκηνοθετεί ο Νίκος Σακαλίδης.

Οδού Κυκλάδων
Το «Θερμοκήπιο» του Χάρολντ Πίντερ σκηνοθετεί ο Λευτέρης Βογιατζής (φωτό). Πρόκειται μια μαύρη κωμωδία που μιλάει για την τρέλα, την παράνοια,την αυθαιρεσία και την εγκληματικότητα που διεισδύουν και κυριαρχούν σ’ ένα κρατικό «ησυχαστήριο» όπου οι αθέατοι ασθενείς είναι κωδικοποιημένοι, και κακοποιούνται ανηλεώς από το αλλοτριωμένο, απαθές και απάνθρωπο προσωπικό.. Σκηνοθετεί ο Λ. Βογιατζής ενώ μαζί του παίζουν οι Αλεξία Καλτσίκη, Δημήτρης Ημελλος, Ερρίκος Λίτσης κ.ά.

Αλέκος Αλεξανδράκης
Την κωμωδία του Ντάριο Φο «Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού» σκηνοθετεί ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Η εξουσία καλείται να παίξει το ψεύτικο χαρτί της τρομοκρατίας, να μεταδώσει στην πλειονότητα του πληθυσμού την παθητική τρομοκρατία, ώστε να μπορέσει να καλέσει σε συσπείρωση την αστική τάξη … Πρωταγωνιστούν ο ίδιος και οι Κώστας Αποστολάκης, Αντώνης Καρυστινός, Αλέξανδρος Καλπακίδης κ.ά.

Νέο Ελληνικό Θέατρο-Γιώργος Αρμένης
Το έργο-σταθμό, «Κεκλεισμένων των θυρών» του Ζαν-Πωλ Σαρτρ «ανεβαίνει» σε σκηνοθεσία Έφης Μουρίκη. Τρεις άγνωστοι μεταξύ τους, πρόσφατα νεκροί, οδηγούνται στην κόλαση, η οποία όπως απεικονίζεται δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα σαλόνι με τρεις ίδιους καναπέδες διαφορετικής απόχρωσης. Το εγκληματικό τους παρελθόν, οι ηθικοί και μη εκβιασμοί, τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι είναι τελείως παράλογο να προσπαθούν να ξεχάσουν την παρουσία των άλλων. Παίζουν οι Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Έφη Μουρίκη, Κατερίνα Παπουτσάκη, Γιώργος Πολυχρονόπουλος.

Badminton
Τα 150 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου Ρώσου Συγγραφέα Αντόν Τσέχωφ συμπληρώνονται φέτος και το Θέατρο Τέχνης της Μόσχας τιμά αυτήν την επέτειο ανεβάζοντας ένα από τα σημαντικότερα θεατρικά του έργα, τον «Βυσσινόκηπο». Το κύκνειο άσμα του μεγάλου συγγραφέα ταξιδεύει μέχρι την Ελλάδα-1 μέχρι 3 Οκτωβρίου-σε σκηνοθεσία Adolf Shapiro και πρωταγωνιστές τους Renata Litvinova, Sergey Dreiden κ.ά.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v