Turbo-X GPS i50: Value for money επιδόσεις

Turbo-X GPS i50: Value for money επιδόσεις
Πρόκειται για ένα μοντέλο συναρμολόγησης της γνωστής εταιρείας καταστημάτων ηλεκτρονικών ειδών Πλαίσιο με επιδόσεις αξιώσεων που ξεπερνούν το επίπεδο των φθηνότερων GPS / PNAs που εξετάζουμε σήμερα, χωρίς να ξεφεύγει σημαντικά σε τιμή. Συγκεκριμένα το Turbo-X i50 έχει οθόνη 5" και παρέχει επιλογή μεταξύ τριών διαφορετικών τύπων διαδρομών – Ταχύτερη, για γρήγορη οδήγηση από λεωφόρους, και εθνικές οδούς, Σύντομη, βασισμένη στην μικρότερη χιλιομετρική απόσταση, και “Βέλτιστη” με συνδυασμό των δύο με τη χρήση ειδικού λογισμικού.

Το λογισμικό της συσκευής περιλαμβάνει σε επίπεδο περιεχομένου 70.000 σημεία ενδιαφέροντος, κάλυψη 99% του οδικού δικτύου ανά περιοχή, δωρεάν αναβαθμίσεις για 3 χρόνια και κάποιες έξτρα δυνατότητες αναπαραγωγής πολυμέσων που συνήθως συναντώνται σε πολύ ακριβότερα μοντέλα. Συγκεκριμένα η συσκευή έχει δυνατότητα eBook Reader, για να διαβάζετε αρχεία κειμένου .txt, Photo Viewer -για να βλέπετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες, κομπιουτεράκι, ημερολόγιο, σημειωματάριο και προεγκατεστημένα παιχνίδια.

Η συσκευή είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Πλαίσιο και έχει τελική τιμή λιανικής (συμπεριλαμβανομένου φόρου) τα 141 ευρώ, ενώ συνοδεύεται από 2 χρόνια εγγύησης, επικλήσιμης στα καταστήματα Πλαίσιο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v