Navigon 1400 PNA: Low budget αξιοπιστία

Navigon 1400 PNA: Low budget αξιοπιστία
Η αλήθεια είναι ότι η εν λόγω εταιρεία έχει και ανώτερα σε δυνατότητες μοντέλα αλλά το συγκεκριμένο προτείνεται καθώς είναι από τα φθηνότερα και πλέον αξιόπιστα μοντέλα της ελληνικής αγοράς. Πρόκειται για μια καθαρά entry level συσκευή με οθόνη 3,5" που επιτρέπει την οριζόντια αλλά και κατακόρυφη απεικόνιση των χαρτών, η οποία προσαρμόζεται στην οδηγική σας συμπεριφορά, ιδίως εντός πόλης. Αν οδηγείτε συντηρητικά, το Navigon θα σας δρομολογεί εντός αστικών δρόμων, καθώς το ζητούμενο δεν είναι η ταχύτητα αλλά η μικρότερη δυνατή απόσταση και η χαμηλότερη κατανάλωση. Σε αντίθετη περίπτωση, το Navigon θα σας καθοδηγήσει από λεωφόρους και εθνικές οδούς που επιτρέπουν οδήγηση με μεγάλη ταχύτητα.

Παράλληλα η συσκευή είναι σε θέση να “μαθαίνει” τη πόλη στην οποία κινείστε, καθώς σε κάθε διαδρομή καταγράφει και συγκεντρώνει πληροφορίες για την κίνηση στους δρόμους που χρησιμοποιήσατε και μετά από λίγες μέρες μπορεί να προβλέψει με μεγαλύτερη ακρίβεια την εκτιμώμενη ώρα άφιξης σε κάθε διαδρομή ή να προτείνει εναλλακτικές διαδρομές. Επιπρόσθετα διαθέτει τη λειτουργία Pedestrian Navigation και την Off Road Navigation που επιτρέπουν στον χρήστη να κάνει πράγματα που μπορεί να μην είναι απαραίτητα standard ή νομότυπα, αναγνωρίζοντας ότι υπάρχουν περιπτώσεις που κάτι τέτοιο θα πρέπει να γίνει κάτω από ειδικές συνθήκες. Έτσι, οι δύο αυτές λειτουργίες προβλέπουν ότι κάποιος μπορεί να κινηθεί αντίθετα με το ρεύμα της κυκλοφορίας, να περάσει κάθετα σε δρόμους, να περπατήσει σε πεζόδρομους ή ακόμα και να κινηθεί μέσα σε πάρκα, ή πλατείες κλπ. Η συσκευή ενσωματώνει τους πλέον σύγχρονους χάρτες από την εταιρεία Navteq για την Ελλάδα & την Ανατολική Ευρώπη (17 συνολικά χωρών).

Η συσκευή είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά με τελική ενδεικτική τιμή λιανικής με φόρο τα 90 ευρώ και συνοδεύεται από 2 χρόνια εγγύηση.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v