Philips Cineos 40PFL5605H: Η οικολογική

Philips Cineos 40PFL5605H: Η οικολογική
Η νέα τηλεόραση της Philips Cineos 40PFL5605H είναι στις 40'' ο Βενιαμίν μίας πολύ ένδοξης και επιτυχημένης οικογένειας τηλεοράσεων που βασίζεται σε ιδιόκτητη τεχνολογία της κατασκευάστριας.

Η τεχνολογία LED για ανώτερη απόδοση χρωμάτων συνδυασμένη με Full HD ευκρίνεια και σύστημα σάρωσης 100Hz για τέλεια απόδοση της κίνησης σε σπορ και γρήγορες σκηνές δράσης είναι τα βασικά πλεονεκτήματα του μοντέλου. Η τεχνολογία LED της Philips προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας με υψηλή φωτεινότητα, εκπληκτική ευκρίνεια και αντίθεση, και ζωηρά χρώματα, όλα σε ένα λεπτό και κομψό σχεδιασμό.

Και το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να απολαμβάνετε αυτές τις όμορφες εικόνες ενώ εξοικονομείτε έως και 40% ενέργειας σε σύγκριση με μια τυπική τηλεόραση LCD με το ίδιο μέγεθος οθόνης.

Εύκολη είναι και η σύνδεση USB -για εκπληκτική αναπαραγωγή πολυμέσων- δίνοντας σας τη δυνατότητα πρόσβασης σε φωτογραφίες jpeg, μουσική mp3 και αρχεία βίντεο των περισσότερων USB-sticks, ενώ 3 είσοδοι HDMI με EasyLink σας εγγυώνται απρόσκοπτη σύνδεση Full HD.

Πλεονέκτημα έναντι άλλων μοντέλων αποτελεί η απευθείας δυνατότητα για σύνδεση μέσω θύρας οθόνης υπολογιστή του PC σας για χρήση της τηλεόρασης ως οθόνη Η/Υ. Το μοντέλο διαθέτει επίσης δέκτη DVB-T και DVB-C. Η τιμή της τηλεόρασης παραμένει ελκυστική στα 850 ευρώ ενώ συνοδεύεται από 2 χρόνια εγγύηση.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v