Panasonic TX-P42S20: Κρυστάλλινη εικόνα

Panasonic TX-P42S20: Κρυστάλλινη εικόνα
Η νέα Viera TX-P42S20E σε Full HD ανάλυση (1080p) έχει τρεις εισόδους HDMI τελευταίας έκδοσης (v1.3) που της εξασφαλίζουν συμβατότητα με κάθε συσκευή HD, όπως κονσόλες και Blu-Ray players. Το πάνελ των 42 ιντσών διαθέτει τεχνολογία 100Hz Double Scan που διπλασιάζει τον αριθμό εικόνων (καρέ) που προβάλλονται κάθε δευτερόλεπτο στην οθόνη, συγκριτικά με τα συστήματα σάρωσης 50Hz.

Αυτή η διαδικασία μειώνει θεαματικά το "τρεμόπαιγμα" της εικόνας κάνοντάς την ευκρινέστερη και πιο φυσική. Το μοντέλο έχει contrast 2.000.000:1, ενώ το λεγόμενο “VIERA Link” σας επιτρέπει τον χειρισμό των συνδεδεμένων οπτικοακουστικών συσκευών μόνο με το χειριστήριο της VIERA τηλεόρασης σας, εφόσον τις έχετε συνδέσει με καλώδιο HDMI.

Μία επιπλέον διευκόλυνση που σας δίνεται είναι αυτή της ανάγνωσης καρτών SD μέσω ειδικής υποδοχής (αναπαράγει AVCHD, MPEG2, JPEG). Η τηλεόραση είναι εξοπλισμένη με ψηφιακό ενισχυτή ήχου V-Audio Surround με ηχεία 20 Watt ενώ επιπρόσθετα διαθέτει ενσωματωμένο δέκτη επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης DVB-T τόσο για εκπομπές MPEG2 όσο και για εκπομπές MPEG4 (H.264).

Η τελική ενδεικτική τιμή λιανικής της συσκευής είναι τα 750 ευρώ και τη συνοδεύει εγγύηση 2 ετών.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v