Sony Digital Videocamera MHS-PM5: Η... ωραία της παρέας

Παρά το γελοίο όνομά της η συσκευή καταγράφει με ευχρηστία κλιπ Full HD σε ποιότητα 1920x1080 καθώς και φωτογραφίες 5 Megapixel, ενώ η θέση των κουμπιών είναι προσεκτικά μελετημένη για να αποδίδει καλύτερη εργονομία.

Το μειονέκτημα της μικρότερης από το συνηθισμένο σε αυτή τη κατηγορία οθόνης προβολής των 2,4 ιντσών αντισταθμίζουν ο περιστρεφόμενος φακός 270 μοιρών, η ευκολία σύνδεσης μέσω καλωδίου USB σε PC ή Mac χωρίς να απαιτηθούν ρυθμίσεις οποιουδήποτε είδους και η ηλεκτρονική σταθεροποίηση SteadyShot που μειώνει τα αποτελέσματα των κραδασμών της φωτογραφικής μηχανής για λήψεις στο χέρι.

Το βάρος της συσκευής είναι περιορισμένο στα 110 γραμ., και οι διαστάσεις της λιλιπούτειες (1.9 Χ 5.4 Χ 10.8 cm), αντίθετα με την τιμή της που τη καθιστά από τις ακριβότερες του mini αφιερώματος μας και η οποία (σε τελική ενδεικτική τιμή λιανικής με φόρο) φτάνει τα 178 ευρώ.

Δυσάρεστη έκπληξη αποτέλεσε για τον γράφοντα και η μονοετής εγγύηση άριστης λειτουργίας της συσκευής, καθώς με τα πολλά διαφορετικά χρώματα στα οποία αυτή κυκλοφορεί και με το εργονομικό και όμορφο σχήμα που έχει, είναι βέβαιο ότι θα κατακτήσει -εμφανισιακά τουλάχιστον- κάθε χρήστη που θα την αποκτήσει.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v