SPECIALSΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΗΤC Touch Pro2: Εργασία και χαρά με ένα άγγιγμα

ΗΤC Touch Pro2: Εργασία και χαρά με ένα άγγιγμα

Το ΗΤC Touch Pro2 είναι ένα “έξυπνο τηλέφωνο”, που αποδεικνύεται τόσο έξυπνο ώστε να λειτουργεί και ως touch και ως συμβατικό κινητό. Η 3,6" WVGA οθόνη προσφέρει υψηλή ανάλυση σε σχέση με άλλες "έξυπνες" συσκευές, κάνοντας την δουλειά στα έγγραφά σας, τα mail και τις σελίδες του internet πιο εύκολη, ενώ το συρόμενο πληκτρολόγιο σάς επιτρέπει να στέλνετε e-mail και SMS πιο άνετα. Επιπρόσθετα η κάμερα ανάλυσης 3.2 Megapixels και η δεύτερη κάμερα για βίντεο-κλήσεις, η λειτουργία "Straight Talk" και τα διπλά ηχεία και μικρόφωνα του Touch Pro2 που απομονώνουν απόλυτα τους εξωτερικούς θορύβους και η ειδική λειτουργία που επιτρέπει την έναρξη ανοικτής συνομιλίας / ακρόασης μόλις ακουμπήσετε το Touch Pro2 σε λεία επιφάνεια, καθιστούν το τηλέφωνο μοναδικό.

Ακόμη η συσκευή διαθέτει δέκτη GPS υψηλής ακρίβειας, υποστηρίζει HSDPA για ταχύτητες μέχρι 384kbps για Upload και 7.2Mbps για Download και UMTS για ταχύτητες μέχρι 384kbps για Upload/Download και θα σας αποδώσει μια πολύ καλή μουσική εμπειρία εφόσον χρησιμοποιήστε στερεοφωνικά bluetooth ακουστικά, αφού υποστηρίζει το πρότυπο A2DP. Τέλος, το τηλέφωνο “ομιλεί ελληνικά” -Windows Mobile 6.1 Professional σε Ελληνική έκδοση- και συνδέεται με τη τηλεόρασή σας με ειδική θύρα TV Out για προβολή εικόνων και βίντεο σε τηλεοράσεις ή συσκευές προβολής.

Με χρόνο αναμονής μέχρι 500 ώρες και χρόνο ομιλίας εξήμισι ώρες, βάρος 178 γραμμάρια και διαστάσεις μικρότερες από 11,5 x 5,8 x 1,75 cm θα γίνει ο αχώριστος σύντροφος σας για τουλάχιστον τρεις ημέρες πριν χρειαστεί να συναντήσει και πάλι τον φορτιστή του.

Το κινητό είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά έναντι ενδεικτικής λιανικής τιμής με φόρο 699 ευρώ. Συνοδεύεται από δύο χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας.

άρθρα αφιερώματος

SPONSORED LINKS

"Ζει κανείς μονάχα μια φορά και, για τον τρόπο που ζω εγώ, μια φορά είναι αρκετή."

Frank Sinatra

 • 610 - Ο Ηράκλειος φτάνει με πλοίο από την Αφρική στην Κωνσταντινούπολη και ανατρέπει τον Βυζαντινό Αυτοκράτορα Φωκά.
  1883 - Ξεκινά για το παρθενικό του ταξίδι το θρυλικό τρένο Οριάν Εξπρές.
  1908 - Φονεύεται στο χωριό Ράκοβο Φλώρινας ο οπλαρχηγός του Μακεδονικού αγώνα Παύλος Ρακοβίτης.
  1916 -Ολοκληρώνεται η Ιταλική κατοχή στη Βόρειο Ήπειρο.
  1919 - Απελευθέρωση της Ξάνθης από τον Ελληνικό Στρατό (ΙΧ Μεραρχία).
  1943 - Σε τρίωρη ομιλία του μπροστά σε συγκέντρωση των Γερμανών τοποτηρητών στο κατεχόμενο Πόζναν, ο Χάινριχ Χίμλερ περιγράφει την εξολόθρευση των Εβραίων με λεπτομέρεια. Η ομιλία αυτή μαγνητοσκοπήθηκε και σώζεται μέχρι σήμερα. Στη δίκη της Νυρεμβέργης αποτέλεσε σημαντικότατο αποδεικτικό στοιχείο για τα εγκλήματα των εθνικοσοσιαλιστών.
  1944 - Η Ιταλική Φρουρά της Σάμου παραδίδεται στο διοικητή του Ιερού Λόχου, συνταγματάρχη Χριστόδουλο Τσιγάντε.
  1957 - Οι Σοβιετικοί εκτοξεύουν τον πρώτο τεχνητό δορυφόρο, τον Σπούτνικ 1.
  2005 - Επίσημη έναρξη των διαπραγματεύσεων ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
  2009 - Νίκη του ΠΑΣΟΚ με 10,5 μονάδες διαφορά και 160 έδρες «έβγαλε» η κάλπη. Πεντακομματική Βουλή με ΠΑΣΟΚ 43,92%, Νέα Δημοκρατία 33,48% 91, Κ.Κ.Ε. 7,54% 21, ΛΑ.Ο.Σ 5,63% 15 και ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 4,60% 13 να την αποτελούν. Την επόμενη μέρα ο Γιώργος Παπανδρέου ορκίστηκε πρωθυπουργός.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2