ΗΤC Touch Pro2: Εργασία και χαρά με ένα άγγιγμα

ΗΤC Touch Pro2: Εργασία και χαρά με ένα άγγιγμα
ΗΤC Touch Pro2: Εργασία και χαρά με ένα άγγιγμα
Το ΗΤC Touch Pro2 είναι ένα “έξυπνο τηλέφωνο”, που αποδεικνύεται τόσο έξυπνο ώστε να λειτουργεί και ως touch και ως συμβατικό κινητό. Η 3,6" WVGA οθόνη προσφέρει υψηλή ανάλυση σε σχέση με άλλες "έξυπνες" συσκευές, κάνοντας την δουλειά στα έγγραφά σας, τα mail και τις σελίδες του internet πιο εύκολη, ενώ το συρόμενο πληκτρολόγιο σάς επιτρέπει να στέλνετε e-mail και SMS πιο άνετα. Επιπρόσθετα η κάμερα ανάλυσης 3.2 Megapixels και η δεύτερη κάμερα για βίντεο-κλήσεις, η λειτουργία "Straight Talk" και τα διπλά ηχεία και μικρόφωνα του Touch Pro2 που απομονώνουν απόλυτα τους εξωτερικούς θορύβους και η ειδική λειτουργία που επιτρέπει την έναρξη ανοικτής συνομιλίας / ακρόασης μόλις ακουμπήσετε το Touch Pro2 σε λεία επιφάνεια, καθιστούν το τηλέφωνο μοναδικό.

Ακόμη η συσκευή διαθέτει δέκτη GPS υψηλής ακρίβειας, υποστηρίζει HSDPA για ταχύτητες μέχρι 384kbps για Upload και 7.2Mbps για Download και UMTS για ταχύτητες μέχρι 384kbps για Upload/Download και θα σας αποδώσει μια πολύ καλή μουσική εμπειρία εφόσον χρησιμοποιήστε στερεοφωνικά bluetooth ακουστικά, αφού υποστηρίζει το πρότυπο A2DP. Τέλος, το τηλέφωνο “ομιλεί ελληνικά” -Windows Mobile 6.1 Professional σε Ελληνική έκδοση- και συνδέεται με τη τηλεόρασή σας με ειδική θύρα TV Out για προβολή εικόνων και βίντεο σε τηλεοράσεις ή συσκευές προβολής.

Με χρόνο αναμονής μέχρι 500 ώρες και χρόνο ομιλίας εξήμισι ώρες, βάρος 178 γραμμάρια και διαστάσεις μικρότερες από 11,5 x 5,8 x 1,75 cm θα γίνει ο αχώριστος σύντροφος σας για τουλάχιστον τρεις ημέρες πριν χρειαστεί να συναντήσει και πάλι τον φορτιστή του.

Το κινητό είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά έναντι ενδεικτικής λιανικής τιμής με φόρο 699 ευρώ. Συνοδεύεται από δύο χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v