HP Officejet 8500W: Το “μαγικό λυχνάρι” του γραφείου

HP Officejet 8500W: Το “μαγικό λυχνάρι” του γραφείου
HP Officejet 8500W: Το “μαγικό λυχνάρι” του γραφείου
Το πολυμηχάνημα της HP, το Officejet Pro 8500W All-in-One, έχει όνομα “σιδηρόδρομο” κι αν το τρίψετε δεν θα βγει τζίνι με δυνατότητα να εκπληρώσει τρεις επιθυμίες σας, αλλά αντίθετα θα εκπληρώσει κάθε επιθυμία σας -παρόλα αυτά χωρίς τη μεσολάβηση του τζίνι- για εργασίες γραφείου. Είναι φαξ, εκτυπωτής, φωτοτυπικό, scanner, συνδέεται με ασύρματο ή ενσύρματο δίκτυο αλλά μπορεί να λειτουργήσει και με έναν μεμονωμένο υπολογιστή, μπορεί να συνδεθεί με συσκευές εκτάκτως και χωρίς εγκατάσταση λογισμικού, έχει μνήμη 128ΜΒ και οθόνη αφής για μεγαλύτερη ευκολία και, κοντολογίς, θα σας καταπλήξει με τις επιδόσεις, την αξιοπιστία και την υψηλή παραγωγικότητα που προσφέρει με σεβασμό στο περιβάλλον.

Με δυνατότητα απόδοσης έγχρωμων και ασπρόμαυρων εκτυπώσεων επαγγελματικής ποιότητας, αποδίδει έως και 15 ασπρόμαυρες ή 11 έγχρωμες σελίδες ανά λεπτό, διαθέτει αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 35 φύλλων. Η λειτουργία του ψηφιακού φαξ -που μπορεί να δέχεται φαξ και να μην τα τυπώνει κατ' επιλογή αλλά να τα προβάλλει στον υπολογιστή σας και μέσω ειδικού λογισμικού να τα αποθηκεύει φωτογραφικά ώστε η όποια εκτύπωση αργότερα να είναι επικλήσιμη για νομική χρήση- θα εξοικονομήσει χαρτί και αναλώσιμα μελάνια για το γραφείο σας, αποδίδοντας παράλληλα μια ελάχιστη ελάφρυνση στην οικολογική σας συνείδηση. Ανάλογη λειτουργία είναι και η HP Smart Web Printing, ενώ το πολυμηχάνημα είναι έτοιμο για χρήση σε δίκτυο μέσω της θύρας Ethernet για να μοιραστείτε αξιόπιστη απόδοση μεταξύ έως και δέκα χρηστών, μέσω του δικτύου σας.

Το πολυμηχάνημα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά προς 319 ευρώ -ενδεικτική τελική λιανική τιμή συμπεριλαμβανομένου φόρου- και συνοδεύεται από τρία χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας με δυνατότητα επιτόπιας επισκευής σε περίπτωση βλάβης.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v