Apple Macbook Air Aluminum MC234: Design και εργονομία

Apple Macbook Air Aluminum MC234: Design και εργονομία
Τη παράδοση της άνεσης και της εργονομίας συνεχίζει επάξια το νέο μοντέλου Mac Book Air. Εξαιρετικά λεπτό, εύκολο στη μετακίνηση και φυσικά με κορυφαίο design, το νέο μοντέλο κατασκευάζεται από μονοκόμματο αλουμίνιο (aluminum unibody) διαθέτει ευρυγώνια οθόνη LED 13.3", πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους και ένα μεγάλο trackpad πολλαπλής αφής. Η κεντρική αποθηκευτική μονάδα του μηχανήματος είναι 128GB SSD ενώ οι θύρες που προσφέρουν πολλαπλή συνδεσιμότητα είναι καλά κρυμμένες ώστε να μην ενοχλούν το design και την εργονομία. Η μπαταρία έχει ακόμα μικρότερο μέγεθος και είναι εξίσου ή περισσότερο αποδοτική από παλιότερα μοντέλα, ενώ η συσκευή είναι 100% συμβατή με κάθε Wi-Fi που είναι εν χρήση.

Το μοντέλο συνοδεύεται δωρεάν από τη δημοφιλή σουίτα εφαρμογών iLife '09 που περιλαμβάνει τα προγράμματα:
- iPhoto, για να οργανώνετε τις ψηφιακές σας φωτογραφίες με μοναδική ευκολία και να κάνετε παρουσιάσεις, ημερολόγια και καρτ ποστάλ με έτοιμα templates
- iMovie για να δημιουργείτε τις δικές σας ταινίες με εφφέ, τίτλους, μουσική, κ.α.
- iDVD για να δημιουργείτε επαγγελματικά DVD με τις ταινίες σας μέσα από έτοιμα θέματα
- Garageband για να συνθέτετε μουσική
- iWeb για να κατασκευάζετε ολόκληρα web sites.

Το βάρος της συσκευής είναι 1.4 kg και επίσης διαθέτει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και ήδη σας περιμένει στα καταστήματα. Η ενδεικτική τιμή λιανικής με φόρο είναι 1800 ευρώ και η εγγύηση αντιπροσωπείας ένα έτος.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v