LG X110-L: Το ασφαλέστερο

LG X110-L
Ικανοποιητικά μικρό και εξαιρετικά κομψό, το κορυφαίο μοντέλο που προτείνει η LG σε αυτή την κατηγορία διαθέτει οθόνη 10 ιντσών, επεξεργαστή Intel Atom στα 45nm, και μνήμη 1GB DDR2, τα οποία ολοκληρώνονται σε ένα δυναμικό σύνολο με ένα σκληρό δίσκο χωρητικότητας 160GB και το ενσωματωμένο 4-σε-1 card reader. Δικτυωθείτε γρήγορα και απλά μέσω της θύρας Ethernet ή συνδεθείτε ασύρματα μέσω της τεχνολογίας WiFi όπου κι αν βρίσκεστε. Παράλληλα, με την ενσωματωμένη web κάμερα 1,3 Megapixels έχετε τη δυνατότητα να κρατήσετε επικοινωνία με τον κόσμο.

Κάτι που κάνει την επιλογή του μηχανήματος ιδιαίτερη είναι το service που προσφέρει η αντιπροσωπεία. Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της τεχνικής υποστήριξης προσφέρεται το Golden Service Pack, το οποίο περιλαμβάνει εγγύηση 2 ετών με παραλαβή και παράδοση στον χώρο του χρήστη, εγγύηση “zero pixel” (που σημαίνει ότι αν καεί έστω και ένα pixel, δηλαδή αν υπάρξει η παραμικρή ανωμαλία απεικόνισης από την οθόνη λόγω κατασκευαστικού σφάλματος ή αστοχίας υλικού, το μηχάνημα αντικαθίσταται με ένα άλλο), διεθνή εγγύηση 1 έτους και τεχνική υποστήριξη μέσω διαδικτύου για την αποκατάσταση προβλημάτων λογισμικού.

Το LG Netbook X110 κυκλοφορεί σε λευκό, ροζ και σκούρο μπλε χρώμα ώστε να ταιριάζει στο στυλ του κάθε χρήστη, διαθέτει τα Windows XP Home, έχει βάρος 1,20 kg και προσφέρει προεγκατεστημένο το OpenOffice, που είναι μία σουίτα λογισμικού παρόμοια με το γνωστό σε όλους MS Office, βασισμένο σε ανοικτό κώδικα.

Το μηχάνημα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά, στην ενδεικτική τιμή λιανικής των 410 ευρώ, η οποία περιλαμβάνει και φόρο, και καλύπτεται από εγγύηση δύο ετών.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v