Sony Vaio VGN-NS21Z/S: "Πετάει" με προσγειωμένη τιμή

Από τότε που η Sony αποφάσισε να λανσάρει σειρές χαμηλότερου κόστους έθεσε νέα στάνταρντ σε αυτό το τμήμα της αγοράς! To συγκεκριμένο είναι το απλούστερο Vaio στην ελληνική αγορά. Με την οθόνη ευρείας θέασης 15.4", το VAIO NS21Z/S σας επιτρέπει να απολαμβάνετε πλήρως την ψυχαγωγία πολυμέσων σας χωρίς περιορισμούς στη φορητότητα. Όλες οι αγαπημένες σας ταινίες, τα προσωπικά σας βίντεο και οι φωτογραφίες ζωντανεύουν μέσω της οθόνης τεχνολογίας X-Black. Οι εικόνες δείχνουν πιο ρεαλιστικές και φυσικές από ποτέ με μεγάλη φωτεινότητα και εκπληκτική λεπτομέρεια.

Η οθόνη διαθέτει ακόμη αντι-αντανακλαστική επίστρωση που ελαχιστοποιεί την αντανάκλαση του φωτός και σας επιτρέπει να απολαύσετε ταινίες, παιχνίδια και προβολές φωτογραφιών, σε εξωτερικούς χώρους, και μάλιστα από πολλές και διαφορετικές οπτικές γωνίες.Η κάρτα γραφικών ΑΤi Mobility Radeon HD3430, με 256ΜΒ αυτόνομης μνήμης video (πράγμα που σημαίνει ότι δεν τη «στερεί» από άλλες εφαρμογές). Παράλληλα, τα 320GB σκληρού δίσκου είναι ένας επαρκέστατος χώρος για κάθε φορητό υπολογιστή! Ο επεξεργαστής του μηχανήματος είναι ο -εκ των κορυφαίων σήμερα- Intel Core 2 Duo και τα 4GB μνήμης Ram κάνουν το Vaio να «πετάει». Επίσης η συσκευή έχει ενσωματωμένη κάμερα Motion Eye στα 1.3 Megapixels. To μοντέλο της Sony περιλαμβάνει WiFi Draft-n για μεγαλύτερη εμβέλεια και ταχύτητες σύνδεσης, ενώ οι δύο υποδοχές USB –μία σε κάθε πλευρά του φορητού υπολογιστή-, και μια μεγάλη ποικιλία συνδέσεων συμπεριλαμβανομένων των i.LINK για ψηφιακές βιντεοκάμερες, μια θύρα VGA και μια υποδοχή ExpressCard 34mm δίνουν στον φορητό δυνατότητες που συνήθως έχουν μόνο κορυφαία μηχανήματα. Μόνο αρνητικό τoυ μηχανήματος είναι το βάρος του, που βρίσκεται στα 2,90 kg.

Οι διαστάσεις του είναι 360 x 270 x 38 mm και η ενδεικτική τιμή λιανικής συμπεριλαμβανομένου φόρου για την ελληνική αγορά βρίσκεται στα 939 ευρώ. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το μηχάνημα όχι μόνο συνοδεύεται από δύο χρόνια εγγύηση, αλλά υπάρχει και ειδικός ευνοϊκός όρος παραλαβής του από τον χώρο σας και παράδοσης σε αυτόν όταν επισκευαστεί με κούριερ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v