Nokia E90 Mocca: Όλα όσα θέλετε από ένα smartphone

Nokia E90 Mocca: Όλα όσα θέλετε από ένα smartphone
Nokia E90 Mocca: Όλα όσα θέλετε από ένα smartphone
Πρόκειται για το κινητό – αρμάδα της εταιρείας στο είδος του και όχι άδικα. Οι επιλογές της κατασκευάστριας μοιάζουν να λένε στον αγοραστή: Αποκτήστε συνδέσεις ευρείας ζώνης μέσω κινητού υψηλής ταχύτητας για περιήγηση στο internet και μεταφορά αρχείων. Πάρτε το γραφείο μαζί σας, για άνοιγμα και επεξεργασία εγγράφων και συνημμένων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εν κινήσει. Μιλήστε σε όλες τις ηπείρους με παγκόσμια περιαγωγή GSM quad-band. Aποκτήστε πρόσβαση σε λειτουργίες φωνής και δεδομένων γρήγορα και εύκολα με εύχρηστα πλήκτρα συντόμευσης. Βρεθείτε στο σωστό μέρος τη σωστή ώρα με ευέλικτες λειτουργίες ημερολογίου και ενσωματωμένο GPS.

Κατά τ’ άλλα το κινητό έχει γρήγορο internet με ταχύτητες HSDPA (με δυνατότητα μέχρι 3.6Mbps) ενώ η προσθήκη του Quickoffice σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε αλλά και να επεξεργάζεστε αρχεία. Παράλληλα μπορείτε να πραγματοποιήσετε video κλήσεις, να αποκτήσετε πρόσβαση σε λειτουργίες φωνής και δεδομένων γρήγορα και εύκολα με εύχρηστα πλήκτρα συντόμευσης, να πάρετε και να στείλετε φωτογραφίες που έχουν ληφθεί με την ενσωματωμένη 3.2 Megapixel κάμερα με φλας και αυτόματη εστίαση.

Τα ομολογουμένως λίγα 128MB ελεύθερης μνήμης για δεδομένα χρήστη και εφαρμογές, επεκτείνονται μέχρι 2GB με κάρτες μνήμης microSD, η οθόνη των 800 x 352 pixels στα 16 εκατ. χρώματα θα απογειώσει την εμπειρία σας, το ενσωματωμένο ραδιόφωνο και το
MP3 player
θα αναλάβουν να σας ψυχαγωγήσουν, το Bluetooth και το WiFi θα σας κρατήσουν συνδεδεμένους, οι υπέρυθρες θα σας δώσουν τη δυνατότητα άμεσης και ταχύτατης μετάδοσης μικρών αρχείων από συσκευή σε συσκευή, ενώ ο χρόνος συνεχούς ομιλίας που βρίσκεται στις 5 ώρες συνδυασμένος με τις 330 ώρες αναμονής –σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρείας– θα σας ικανοποιήσουν.

Το βάρος της συσκευής σε γραμμάρια είναι 210, και σε ευρώ (τελική ενδεικτική λιανική τιμή με ΦΠΑ) είναι 747.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v