Audi A3: Η υπεροχή του κλασικού

Audi A3: Η υπεροχή του κλασικού
Σε μια εποχή που οι σκληρές και αναδιπλούμενες οροφές έχουν κατακλύσει την αγορά η Audi επιμείνει «υφασμάτινα» και εξοπλίζει το νέο Α3 Cabriolet με μαλακή οροφή.

Με κινητήρες 1,8 και 2,0 (τεχνολογίας TFSI) που αποδίδουν 160 και 200 άλογα αντίστοιχα και τιμές που ξεκινούν από τα ιδιαίτερα ανταγωνιστικά 29.900 ευρώ έως τα 41.900 το Α3 Cabriolet αποτελεί μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρόταση.

Ο μικρότερος κινητήρας «βγάζει» τελική περί τα 220 χλμ και επιτάχυνση έως τα πρώτα 100 σε λιγότερο από 8,5 δευτερόλεπτα. Ο μεγαλύτερος επιταχύνει (0-100) το όχημα σε περίπου 7,4 δευτερόλεπτα, διαθέτει 200 ίππους με την τελική να υπερβαίνει τα 230χλμ.

Η οροφή χρειάζεται 9 δευτερόλεπτα ώστε να ανοίξει/κλείσει πλήρως, ενώ αυτή η διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί όταν το όχημα κινείται αλλά όχι με ταχύτητα άνω των 30 χλμ.

Το εσωτερικό μοιράζεται πολλά κοινά με εκείνο του κλειστού Α3 με την ποιότητα των υλικών και της συναρμογής να κινείται στα γνωστά υψηλά standards της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

[Βίντεο με το Audi A3 Cabriolet]

Το Α3 μπορεί να φιλοξενήσει αυστηρά 4 επιβάτες, ενώ στον πλούσιο εξοπλισμό περιλαμβάνονται δερμάτινες επενδύσεις, θερμαινόμενα καθίσματα, ηχοσύστημα της Bose, σύστημα πλοήγησης, προεγκατάσταση για κινητό τηλέφωνο.

Το νέο Α3 Cabriolet έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία των ανοικτών μοντέλων. Διαθέτει μια ικανοποιητική τιμή (για τα δεδομένα της Audi και στις αρχικές εκδόσεις), είναι καλοσχεδιασμένο, φορά καλούς κινητήρες και βέβαια φέρει τη σφραγίδα της γερμανικής εταιρίας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v