Ταυτότητα

Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό «ποικίλης ύλης», με καθημερινή ανανέωση που προτείνει τρόπους για να γίνει πιο όμορφη η ζωή μας και δίνει τροφή για σκέψη.

Αν και η χρηστικότητα είναι ο βασικός του άξονας, το In2life.gr, δεν είναι ένας απλός «κατάλογος». Είναι ένα σημείο εισόδου του αναγνώστη σε κάτι που τον αφορά και από το οποίο έχει να ωφεληθεί. Στην ύλη του υπάρχουν επιλεγμένες προτάσεις και αφιερώματα για καλλιτεχνικά δρώμενα, διασκέδαση, αποδράσεις και προορισμούς, αγορές και δώρα, αλλά και θέματα για την καθημερινότητά μας, τις ανάγκες της σύγχρονης ζωής, όπως και ρεπορτάζ για τα όσα αλλάζουν και τα όσα έρχονται.

Το χιούμορ και η σάτιρα έχουν ξεχωριστή θέση στην ύλη του, ενώ η webTV του In2life δίνει το παρόν με θέματα επικαιρότητας και video-αφιερώματα.

Το In2life φιλοξενεί αποκλειστικά πρωτότυπο περιεχόμενο που προέρχεται από την συντακτική του ομάδα και τους εξωτερικούς του συνεργάτες. Η εγκυρότητα είναι βασική του αρχή και έτσι δεν δημοσιεύεται τίποτα που δεν έχει ελεγχθεί. Στις προσφορές που θα βρει ο αναγνώστης στη σελίδα των διαγωνισμών του In2life περιλαμβάνονται προσκλήσεις για θεάματα, παραμονές σε πολυτελή ξενοδοχεία και δώρα.

Το In2life είναι εξαιρετικά ενεργό στα social media. Ο αναγνώστης μπορεί να συναντήσει και εκεί τις προτάσεις, τις σκέψεις και τις αναζητήσεις μας.

Στο In2life, ό,τι αξίζει, γίνεται byte.

Επωνυμία: Media2day Εκδοτική Α.Ε.
Διακριτικός Τίτλος: Media2day Α.Ε.
Τίτλος: In2life
Έδρα: Χαλάνδρι Αττικής
ΑΦΜ: 094542790
Δ.Ο.Υ.: ΦΑΕ Αθηνών
Αρ.ΓΕΜΗ: 003221801000
Διεύθυνση: Παπανικολή 50 Χαλάνδρι 15232
Τηλέφωνο: 2106856120
E-mail: [email protected]
Ιδιοκτήτης: Media2day Εκδοτική Α.Ε.
Νομ.Εκπρόσωπος: Γεώργιος Παπανικολάου
Διευθυντής: Γεώργιος Παπανικολάου
Δ/ντής Σύνταξης: Δημήτρης Γλύστρας
Διαχειριστής: Γεώργιος Παπανικολάου
Δικαιούχος Domain Name: Media2day Εκδοτική Α.Ε.

Σύνταξη: Νικόλας Γεωργιακώδης, Σπύρος Σμυρνής, Ηρώ Κουνάδη
Συνεργάτες: Αγάπη Μαργετίδη, Θοδωρής Διάκος, Ευφροσύνη Πολυζώη, Θανάσης Πάτσιος, Σπύρος Ρέκκας.
Φωτογράφος / εικονογράφος: Βασίλης Μπεκροδημήτρης
Project Management: Θανάσης Πάτσιος
Υπεύθυνος Marketing: Γιάννης Περβενάς
Webmaster: Πέτρος Μαρίνης
Σχεδ. Ιστοσελίδων: Γιώργος Παπαδόπουλος
Γραφιστική υποστήριξη: Τάσος Λοβέρδος, Άντζελα Σοφιανοπούλου

Η εταιρεία συμμορφώνεται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v