Επιστρέφει ο θρυλικός Ιππότης της Ασφάλτου

Ο πρωταγωνιστής της θρυλικής σειράς των 80s βρίσκεται σε συζητήσεις για την επιστροφή του ως «Ιππότη της Ασφάλτου».
Επιστρέφει ο θρυλικός Ιππότης της Ασφάλτου

Τριάντα χρόνια μετά την πρώτη προβολή της, η καλτ σειρά των 80s Knight Rider, ο Ιππότης της Ασφάλτου, επιστρέφει στην τηλεόραση.

Ο 65αρης πλέον Ντέιβιντ Χάσελχοφ επιβεβαίωσε σε συνέντευξη του ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον σκηνοθέτη του Guardians of the Galaxy Τζέιμς Γκαν για να αποκτήσουν τα δικαιώματα και να επαναφέρουν στη μικρή οθόνη τον «Ιππότη».

Η σειρά προβλήθηκε στο NBC από το 1982 ως το 1986 και αποτελούνταν από αυτοτελή επεισόδια εξιχνίασης εγκλημάτων με τη βοήθεια ενός υπερσύγχρονου αυτοκινήτου, του θρυλικού ΚΙΤ, που οδηγούσε ο Μάικλ Νάιτ.

Όπως ανέφερε στη συνέντευξη του ο Χάσελχοφ «.. (ο Τζειμς) μου είπε ότι ήταν οκτώ χρονών όταν πρωτοείδε τη σειρά στην τηλεόραση και τον είχε σημαδέψει. Το σκεφτόταν καιρό και ήθελε να συνεργαστούμε».



Πρόσφατα ο Χάσελχοφ συμμετείχε στη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη της κλασσικής σειράς με πρωταγωνιστή τον ίδιο, Baywatch στο πλευρό του Dwayne “the Rock” Johnson.  

Αξίζει να αναφέρουμε πως η ελληνική βιντεοκασέτα δε θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη στην τεράστια επιτυχία του Ιππότη, και είχε κυκλοφορήσει δέκα χρόνια μετά το επίσης καλτ ΨΙΤ- Ο Ιππότης της Λακούβας με τον Κώστα Βουτσά.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v