Game of Thrones: Γιατί ανυπομονούμε για την 6η σεζόν

Όλες οι πληροφορίες που μας κάνουν να ανυπομονούμε για την επιστροφή του Game of Thrones με την έκτη σεζόν του.
Game of Thrones: Γιατί ανυπομονούμε για την 6η σεζόν
Winter is coming! Και μετά από αυτόν, καταφθάνει και η πολυαναμενόμενη έκτη σεζόν της πιο εθιστικής σειράς της τελευταίας δεκαετίας. Οι συντελεστές του Game of Thrones έχουν ήδη αρχίσει γυρίσματα και εμείς ανυπομονούμε να δούμε την συνέχεια των επικών περιπετειών, που θα προβληθούν σε πρώτη μετάδοση στα κανάλια Novacinema αυτή την άνοιξη.

Μέχρι τότε, που θα έχουμε την ευκαιρία όχι μόνο να τα δούμε σε πρώτη προβολή, αλλά και να κρατήσουμε για πάντα τα επεισόδια στην συλλογή μας χάρη στη δυνατότητα εγγραφής που μας προσφέρει ο αποκωδικοποιητής NovaBox+, συγκεντρώνουμε τις πληροφορίες που μας κάνουν να… τρώμε τα νύχια μας, αναμένοντας την μεγάλη επιστροφή. Κι αυτό γιατί, στην έκτη σεζόν:

*Θα μάθουμε γιατί ο John Snow φιγουράρει στην αφίσα
Θα επιστρέψει με κάποιον μαγικό τρόπο; Θα παίξει κάποιο ρόλο στις μετέπειτα εξελίξεις; Γιατί οι υπεύθυνοι της σειράς αποφάσισαν να τον κάνουν… λάβαρο της νέας σεζόν; Θα μάθουμε σύντομα.

*Θα ταξιδέψουμε ακόμη περισσότερο στo Dorne
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχουν βρεθεί νέες τοποθεσίες στην Ισπανία για γυρίσματα, για να απολαύσουμε ακόμη περισσότερη δράση στο Dorne, εκεί όπου έχουν μείνει ανοιχτοί πολλοί λογαριασμοί από την προηγούμενη σεζόν.

*Δεν θα υπάρχουν τα σπόιλερ των βιβλίων
Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που τα βιβλία του George R.R. Martin δεν θα έχουν «προδώσει» στους αναγνώστες τους (και μαζί σε όλους όσους οι τελευταίοι φροντίζουν να φιλοδωρήσουν με spoilers) τις εξελίξεις της τηλεοπτικής μεταφοράς. Κι αυτό γιατί ο συγγραφέας δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει το έκτο βιβλίο της σειράς, με αποτέλεσμα όλοι οι θεατές του Game of Thrones, είτε διαβάζουν τα βιβλία είτε όχι, να μαθαίνουν μαζί τις ανατροπές της πλοκής.

*Οι περισσότεροι χαρακτήρες έχουν μείνει «στον αέρα»
Το τέλος της πέμπτης σεζόν άφησε σχεδόν όλους τους χαρακτήρες «μετέωρους»: Κάποιοι (φαίνεται πως) πέθαναν, κάποιοι προσπαθούν να το σκάσουν, κάποιοι βρίσκονται σε άγνωστα σε αυτούς «νερά», και όλοι βρίσκονται σε ένα σημείο που δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η επόμενη κίνησή τους. Κι αυτό κάνει την αναμονή της συνέχειας ακόμη πιο αβάσταχτη.

*Επιστρέφει ο Bran
Δεν τον είδαμε καθόλου στην 5η σεζόν, αλλά ο ηθοποιός που τον υποδύεται, ο Isaac Hempstead Wright, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του πως θα επιστρέψει στη νέα σεζόν με πολλά και ενδιαφέροντα οράματα.

*Προστίθενται φρέσκα ονόματα στο cast
Ο υπέροχος και οσκαρικός Max Von Sydow έρχεται να υποδυθεί το… Κοράκι, ο Pilou Asbaek που γνωρίσαμε στους Borgias θα μεταμορφωθεί σε Euron Greyjoy, ο Freddie Stroma που μας συστήθηκε στις ταινίες Harry Potter θα υποδυθεί τον αδερφό του Samwell, ο Ian McShane, aka Μαυρογένης των Πειρατών της Καραϊβικής θα έρθει σε ρόλο-έκπληξη, ενώ οι Richard E. Grant, Essie Davis, James Faulkner, Melanie Liburd και Neil Nitin Mukesh είναι μερικά από τα γνωστά ονόματα που επίσης προστέθηκαν στο καστ του Game of Thrones.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v