Την...ακούσαμε με το soundtrack του True Detective

Η μουσική του νέου κύκλου του True Detective έχει Leonard Cohen, Nick Cave και πολλούς ακόμα. Την... ακούσαμε και μεταδίδουμε.
Την...ακούσαμε με το soundtrack του True Detective
Η μουσική ήταν ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά σημεία στον πρώτο κύκλο της σειράς True Detective. Όλοι θυμόμαστε το εξαιρετικό κομμάτι που έπαιζε στους τίτλους αρχής (The Handsome Family - Far From Any Road) το οποίο μας έκανε να «κολλήσουμε» για αρκετούς μήνες. 

Η δεύτερη σεζόν αναμένεται το ίδιο ενδιαφέρουσα σε επίπεδο μουσικής. Μια πρώτη γεύση πήραμε ήδη από τα trailer του δεύτερου κύκλου, στα οποία ακούσαμε το The Only Thing Worth Fighting For από την Lera Lynn. 

Το συγκεκριμένο τραγούδι θα κυκλοφορήσει ως μέρος του άλμπουμ True Detective (Music From the HBO Series) το οποίο προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο για pre-order. Τα υπόλοιπα τραγούδια του soundtrack θα «ανεβαίνουν» σε Itunes και Amazon κάθε φορά που θα παίζεται ένα νέο επεισόδιο του κύκλου. Στις 14 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει κανονικά το soundtrack με τα 14 συνολικά κομμάτια. 

Όσον αφορά τα τραγούδια τα οποία ακούσαμε στα πρώτα δύο επεισόδια της σειράς, αυτά είναι τα εξής: 

* Leonard Cohen – Nevermind. Κομματάρα. Ανοίγει και τα δύο επεισόδια στους τίτλους αρχής, με ελαφρά παραλλαγμένους στίχους στο δεύτερο επεισόδιο, ανήκει σε έναν εκ των κορυφαίων μουσικών ερμηνευτών και- ευτυχώς- μπορείς να το ακούσεις ξανά και ξανά χάρη στην υπηρεσία NovaBox+.


* Lera Lynn- My Least Favorite Life

* Nick Cave και Warren Ellis - All The Gold In California, ακυκλοφόρητο προς το παρόν. Εξαιρετική δουλειά από τον αγαπημένο του ελληνικού κοινού Nick Cave. 


* The Raveonettes – Kill! 

* G.O.D. - Always Hatin’ On Me

* Lera Lynn - A Church In Ruins 
 
* Bobby “Blue” Bland -I Pity The Fool

* John Paul White - What A Way To Go, ακυκλοφόρητο. 

Σημειώστε ότι η βραβευμένη σειρά προβάλλεται κάθε Κυριακή ταυτόχρονα με την Αμερική στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα. Μάλιστα, οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema μέσω του αποκωδικοποιητή NovaBox+ μπορούν να γράφουν τα επεισόδια και να τα βλέπουν όποτε αυτοί επιθυμούν.

Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v