Οι μεγαλύτεροι καυγάδες στην ελληνική τηλεόραση

Αποχωρήσεις από εκπομπές, επικοί τσακωμοί, ίντριγκες σε τηλεπαράθυρα και όλη η καλτ ελληνική τηλεόραση μέσα από 10 μεγάλους καυγάδες on camera.
Οι μεγαλύτεροι καυγάδες στην ελληνική τηλεόραση
Παίκτες ριάλιτι μαλλιοτραβιούνται. Κριτές και καθηγητές σε talent shows έρχονται στα χέρια. Πολιτικοί βρίζονται στα τηλεπαράθυρα και καλτ περσόνες δημιουργούν σουρεάλ εκρηκτικό θέαμα. Κι όλα αυτά φυσικά, ενώπιον της κάμερας, για να μπορούμε να τα απολαμβάνουμε στους αιώνες των αιώνων στο Youtube. Απολαύστε 10 από τους μεγαλύτερους τηλε-καυγάδες:

Άσπα εναντίον Φωτεινής/Ελεάνας

Το σκηνικό: Είμαστε στο σπίτι του Fame Story, και οι γυναίκες του μουσικού reality δεν αντέχουν άλλο την σιωπηρή ειρωνεία της θρυλικής Άσπας Τσίνα.
Highlight: «Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου».

Χειλουδάκη εναντίον Μπάρκα

Το σκηνικό: Σε μία από τις πιο trash εκπομπές της Τατιάνας Στεφανίδου, η τρανσέξουαλ Τζένη Χειλουδάκη μαλώνει άγρια με την (τότε τηλεπερσόνα) Τζούλη Μπάρκα, για το ποια είναι περισσότερο γυναίκα.
Highlight: Η μπανάνα που βγάζει η Τζούλη για να την δωρίσει στην «μαϊμού-γυναίκα».

Εθνικός Σταρ εναντίον Μίστερ Μπούτια

Το σκηνικό: Οι δύο «τιτλούχοι» της καλτ τηλεοπτικής σκηνής τσακώνονται στο Ερωτοδικείο για το ποιος είναι ο αγαπημένος των Ελλήνων και όλου του σύμπαντος.
Highlight: Το κυνηγητό γύρω από ένα σιδερένιο κρεβάτι με σατέν σεντόνια.

Η Ρούλα και τα κουτάλια

Το σκηνικό: Στο σπίτι του reality “The Wall”, η Ρούλα Βροχοπούλου κάθεται να φάει, και η αντίζηλός της, Χριστίνα, την ρωτά συνεχώς αν ξέρει πού είναι τα κουτάλια. Αργότερα, συγκρίνουν το μπούστο τους, και η ετυμηγορία είναι πως της Ρούλας «είναι ωραία μόνο για σκεμπέ για κάναν ξενύχτη».
Highlight: «Κάθομαι να φάω μια μπουκιά φαΐ, πού ‘ναι τα κουτάλια και πού ‘ναι τα κουτάλια. Τα ‘φαγα τα κουτάλια; Ο Κουταλιανός είμαι;»

Χατζηστεφάνου εναντίον Μπόκοτα

Το σκηνικό: Ο καθηγητής στην ακαδημία του talent show Fame Story, Παναγιώτης Χατζηστεφάνου, έχει ντυθεί πρωτοποριακά ως μια αναφορά στον Rammellzee, και η κριτής Δάφνη Μπόκοτα τολμά να πει πως δεν έγινε και κάτι αν έγραψαν γι’ αυτό τα «Νέα του Ψαροντούφεκου».
Highlight: «Βλάχα, βλαχάρα…» (insert χαρακτηρισμούς μέχρι η Τατιάνα να ζητήσει εσπευσμένα διάλειμμα για διαφημίσεις)

Η «Καστροπία»

Το σκηνικό: Ένα από τα θρυλικότερα ζευγάρια που τσακώνονται στα Παρατράγουδα της Αννίτας Πάνια, δυσκολεύεται να βρει λέξεις για να καυγαδίσει. Το πώς συνεννοούνται είναι ένα θαύμα – δείτε το παραπάνω video με τους (απαραίτητους) υπότιτλους.
Highlight: Το ανεκτίμητο ύφος της Αννίτας την ώρα που τους βλέπει να «συζητούν»

Τριφύλλη εναντίον Γκλέτσου

Το σκηνικό: Προεκλογική περίοδος, και στην πρωινή εκπομπή του Mega είναι καλεσμένοι οι ηθοποιοί που βάζουν υποψηφιότητα στις εκλογές. Στο πάνελ βρίσκεται και η Βάσια Τριφύλλη, την οποία ο (ως τότε φίλος της) Απόστολος Γκλέτσος κατηγορεί ότι αλλάζει συνεχώς πολιτικά στρατόπεδα. Ποιος την είδε και δεν τη φοβήθηκε;
Highlight: «Οι φιλίες δεν χαλάνε για τα κόμματα ρε μαλάκα! Όψιμε κομμουνιστή»!

Δαμανάκη εναντίον Παπακώστα

Το σκηνικό: Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν αφήνει την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να μιλήσει κατά την διάρκεια της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη, δυναμιτίζοντας το κλίμα.
Highlight: Το εμβληματικό «ωχ θε’ μου θε’ μου» της Δαμανάκη στο 1:55.

Μουρατίδης εναντίον Μάρκελλου Νύκτα

Το σκηνικό: Πίσω στο Fame Story, ο κριτής Νίκος Μουρατίδης εξανίσταται όταν βλέπει παίκτρια που τραγουδά Μπομπ Μάρλεϊ με όχι και τόσο ταιριαστή αμφίεση. Στην διαπίστωσή του ότι «ο Μπομπ Μάρλεϊ είναι θρησκεία», ο στιλίστας του show, Μάρκελλος, απαντά ότι «και το κιμονό είναι θρησκεία, και το leather είναι θρησκεία». Και έτσι έρχεται η απάντηση του Μουρατίδη που τυχαίνει να είναι και το…
Highlight: «Σκάσε, ηλίθια».

Βάνα Μπάρμπα εναντίον Λιάγκα-Σκορδά

Το σκηνικό: Η Βάνα-δεν-γίνονται-πράγματα Μπάρμπα είναι καλεσμένη στο Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, και θέλει να μιλήσει για την θεατρική της παράσταση, αλλά νιώθει ότι οι παρουσιαστές την έχουν καλέσει για να την «στριμώξουν» σε ένα πεντάλεπτο στο τέλος της εκπομπής και να μιλήσουν περί ανέμων και υδάτων.
Highlight: Η ξαφνική αποχώρηση της Βάνας μπροστά στα έκπληκτα μάτια του ζεύγους Λιάγκα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v