Game of Thrones: Τι θα δούμε φέτος

Περιμένετε με ανυπομονησία την νέα σεζόν της αγαπημένης σειράς; Διαβάστε εδώ μερικές από τις εξελίξεις που θα δούμε φέτος.
Game of Thrones: Τι θα δούμε φέτος
Αν έχετε διαβάσει τα βιβλία του George R.R. Martin, λογικά ξέρετε τι να περιμένετε – ή και όχι. Δεν είναι λίγες οι φορές που η σειρά έχει ξεφύγει από τον κανόνα που έθεσαν τα βιβλία. Αλλά με βάση αυτά που έχουμε διαβάσει, ορίστε μερικές προβλέψεις για το τι θα δούμε στις 12 Απριλίου, όταν ξεκινήσει η πέμπτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς. Ακολουθούν spoilers!

Ο Τύριον ξεφεύγει
Τελευταία φορά που είδαμε τον Τύριον, μόλις είχε σκοτώσει τον πατέρα του. Αυτό που ακολουθεί είναι μια μεγάλη περιπέτεια με πειρατές και τέρατα. Και προφανώς τις κλασικές σαρκαστικές ατάκες του.

Η Άρυα γίνεται επικίνδυνη
Ορκισμένη να πάρει εκδίκηση για την οικογένειά της, η Άρυα ταξιδεύει στο Μπράαβος για να γίνει μια άριστα εκπαιδευμένη δολοφόνος.

Ο Ράμσεϊ θα γίνει ακόμα πιο κακός
Όλοι σιχαίνονται τον ψυχοπαθή Ράμσεϊ, ειδικά από τότε που ο ακόμα πιο ψυχοπαθής Τζόφρεϊ μας άφησε χρόνους. Και η ιστορία του για αυτόν τον κύκλο θα πάει την κακία του σε ακόμα μεγαλύτερα επίπεδα.

Θα γνωρίσουμε τους κατοίκους του Ντορν
Όπως ήταν λογικό, μετά τον θάνατο του Όμπερυν, οι συμπατριώτες του θα είναι αρκετά διψασμένοι για εκδίκηση…

Η Σέρσεϊ εξευτελίζεται δημόσια
Αυτό το νέο μαθεύτηκε πριν λίγους μήνες, όταν διέρρευσαν φωτογραφίες της ηθοποιού να περιφέρεται γυμνή στους δρόμους του Ντούμπροβνικ. Οι φήμες λένε πως θα δούμε μια τελείως διαφορετική πλευρά της παγερής βασίλισσας σ’ αυτόν τον κύκλο.

Ο Τζον Σνόου αναλαμβάνει δράση
Ο Χειμώνας είναι επιτέλους εδώ, και ο νέος Στρατηγός του Τείχους έχει πολλές ευθύνες να αναλάβει.

Ο Θήον προσπαθεί να ξεφύγει
Θυμάστε κάποτε που ο Θήον ήταν από τους πιο κακούς και μισητούς χαρακτήρες της σειράς, και μετά κατέληξε να είναι… το προσωπικό παιχνίδι του σατανικού Ράμσεϊ; Φέτος μαθαίνουμε ότι θα επανέλθει στα λογικά του αρκετά για να προσπαθήσει να ξεφύγει. Θα τα καταφέρει άραγε;

Πηγή: Independent

(*) Το Game of Thrones προβάλλεται στην Ελλάδα αποκλειστικά στα κανάλια NovaCinema, κάθε Κυριακή ταυτόχρονα με την Αμερική (στις 4.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας) και στις 22.00 το βράδυ της Δευτέρας.




Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v