TV: Τι να δείτε την εβδομάδα 2-8 Μαρτίου

Μπλοκμπάστερ, σπαρταριστές κωμωδίες, βίαια θρίλερ και σειρές ντοκιμανταίρ μονοπωλούν το τηλεοπτικό ενδιαφέρον της εβδομάδας που ξεκινά.
TV: Τι να δείτε την εβδομάδα 2-8 Μαρτίου
Μπόλικες ενδιαφέρουσες επιλογές ταινιών προσφέρει στους τηλεθεατές η πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου. Μπλοκμπάστερ, σπαρταριστές κωμωδίες, βίαια θρίλερ και σειρές ντοκιμανταίρ μονοπωλούν το τηλεοπτικό μας ενδιαφέρον.

The Hangover
Δυο μέρες πριν παντρευτεί, ο Νταγκ πηγαίνει στο Λας Βέγκας, μαζί με τρεις θεότρελους φίλους του, για ένα ξέφρενο εργένικο πάρτι, που δεν θα ξεχάσουν ποτέ. Συμβαίνει όμως το ακριβώς αντίθετο. Την επόμενη μέρα, οι τρεις φίλοι ξυπνούν και κανείς τους... δεν θυμάται τίποτα. Η σουρεάλ και ξεκαρδιστική κωμωδία του Τοντ Φίλιπς προβάλλεται από το Star στις 3 Μαρτίου στις 22.10.

Payback
Ο Βαλ Ρέζνικ και ο Πόρτερ, δύο μικροκακοποιοί, ληστεύουν μια κινέζικη συμμορία, αποσπώντας το ποσό των 140.000 δολαρίων. Όμως, ο Βαλ χρειάζεται 130.000 δολάρια, αφού τα χρωστάει στον Οργανισμό, ένα πανίσχυρο συνδικάτο εγκλήματος. Έτσι, στήνει παγίδα στον Πόρτερ και με τη βοήθεια της Λιν, συζύγου του τελευταίου, τον πυροβολεί δύο φορές στην πλάτη, αφήνοντάς τον αιμόφυρτο να πεθάνει.O Πόρτερ επιβιώνει και – φυσικά- ζητά εκδίκηση. Βίαιη και απολαυστική περιπέτεια με τον Μελ Γκίμπσον, η οποία προβάλλεται από το Star στις 4 Μαρτίου στις 22.10.

The Matrix Reloaded
Οι μαχητές της ελευθερίας, ο Νίο, η Τρίνιτι και ο Μορφέας, έχουν στη διάθεσή τους μόνον 72 ώρες προκειμένου να σώσουν τη Ζίον από τους χιλιάδες απειλητικούς αισθητήρες που έχουν εξαπολύσει οι Μηχανές εναντίον τους. Όμως, ο Νίο δεν έχει να αντιπαλέψει μόνο τον στρατό των Μηχανών, αλλά καλείται παράλληλα να σώσει την Τρίνιτι, που η ζωή της κινδυνεύει παγιδευμένη μέσα σε έναν σκοτεινό εφιάλτη. Η δεύτερη ταινία της τριλογίας των αδερφών Γουατσόφκσι ικανοποιεί πλήρως τους λάτρεις της άφθονης δράσης και των ειδικών εφέ. Προβάλλεται από τον Alpha την Κυριακή 8 Μαρτίου στις 22.15.

Τα Στρουμφάκια
Τα γνωστά σε όλους μας στρουμφάκια, σε μια ακόμη προσπάθειά τους να ξεφύγουν από τον κακό Δρακουμέλ σκορπίζονται στο δάσος. Ο Σκουντούφλης μπαίνει σε μια σπηλιά και αρκετά στρουμφάκια τον ακολουθούν, ξεχνώντας ότι ο Μπάρμπα Στρουμφ τους είχε προειδοποιήσει να μην πάνε ποτέ εκεί. Ταινία animation για όλη την οικογένεια η οποία προβάλλεται το Σάββατο 7 Μαρτίου στο Mega στις 21.15.

Dark Minds
Όταν οι αρχές αποτυγχάνουν να εξιχνιάσουν κάποιο έγκλημα, η υπόθεση μπαίνει στο συρτάρι. Τώρα, η σειρά ντοκιμαντέρ «Dark Minds» ανοίγει ξανά με τις πιο ενδιαφέρουσες άλυτες δολοφονίες. Την Κυριακή 8 Μαρτίου στις 23.59, η σειρά ασχολείται την υπόθεση του Valley Killer, ο οποίος μέσα σε μια δεκαετία από το 1978 έως το 1988 απήγαγε, κακοποίησε και τελικά δολοφόνησε επτά γυναίκες.

Εφιάλτης πέρα από τα σύνορα
Σειρά ντοκιμανταίρ του National Geographic με τις πιο τρομακτικές ιστορίες που προέκυψαν σε ταξιδιώτες ενώ βρισκόταν εκτός της χώρας τους, ανθρώπους που βρέθηκαν σε ανατριχιαστικές φυλακές αλλά και ανθρώπους που έπεσαν θύματα απαγωγής κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους. Στο επεισόδιο της Κυριακής στις 1:00, η σειρά επικεντρώνεται στον Henry Hill, το πρόσωπο που αποτέλεσε την έμπνευση για την ταινία «Goodfellas», και αφηγείται ολόκληρη την ιστορία της ανέλιξης και της πτώσης του στη μαφία της Νέας Υόρκης.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v