Τηλεοπτική σειρά ετοιμάζει ο Γούντι Άλεν

Ο Γούντι Άλεν ετοιμάζει την πρώτη του τηλεοπτική σειρά, που θα ξεκινήσει να προβάλλεται το 2016 από το Amazon.
Τηλεοπτική σειρά ετοιμάζει ο Γούντι Άλεν
Ο Γούντι Άλεν επανέρχεται δριμύτερος, μετά το μπαράζ ταινιών επί ευρωπαϊκού εδάφους, αυτή την φορά με την πρώτη του τηλεοπτική σειρά. Αποτέλεσμα συνεργασίας του διάσημου σκηνοθέτη με το Amazon Studios, η σειρά θα αποτελείται από ημίωρα επεισόδια και θα αρχίσει να προβάλλεται το 2016.

Το συμβόλαιο έχει ήδη υπογραφεί για την πρώτη –προς το παρόν– σαιζόν, ενώ η σειρά θα προβάλλεται σε ΗΠΑ, Βρετανία και Γερμανία, μέσω της υπηρεσίας Amazon Prime Instant Video.

«Ο Γούντι Άλεν είναι ένας οραματιστής δημιουργός που έχει γυρίσει μερικές από τις σπουδαιότερες ταινίες όλων των εποχών. Είναι τιμή μας να εργαζόμαστε μαζί του στην πρώτη του τηλεοπτική σειρά» είπε ο Ρόι Πράις, αντιπρόεδρος του Amazon Studios.

«Από τον Νευρικό Εραστή στο Θλιμμένη Τζάσμιν, ο Γούντι βρίσκεται στο δημιουργικό προσκήνιο του αμερικανικού σινεμά» είπε ο Ρόι Πράις, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του για τη συνεργασία.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά δεν είναι γνωστές. Ο ίδιος ο Άλεν είπε: «Δεν ξέρω πώς έμπλεξα με αυτό. Δεν έχω ιδέες και δεν είμαι σίγουρος από πού θα πρέπει να ξεκινήσω. Πιστεύω ότι ο Ρόι Πράις θα το μετανιώσει».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v