Δείτε τα καλύτερα του καλοκαιριού στον OTE TV

Δείτε τα highlights του πλούσιου προγράμματος στα κανάλια του OTE TV, που φιλοδοξεί να μας δροσίσει με θέαμα για όλη την οικογένεια αυτόν τον Ιούλιο.
Δείτε τα καλύτερα του καλοκαιριού στον OTE TV

Δυνατές αναμετρήσεις στην Formula 1, νέες ξένες σειρές με ηχηρά ονόματα, ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα, ελληνικός και ξένος κινηματογράφος σε χορταστικές δόσεις: Είναι μερικά μόνο από όσα θα απολαύσουμε αυτόν τον Ιούλιο στα κανάλια του OTE TV, που φιλοδοξεί να γεμίσει τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού με δροσερό θέαμα για όσους δεν έχουν φύγει ακόμη για διακοπές και αναζητούν την διασκέδαση στο σπίτι τους.


Τα αθλητικά ραντεβού του Ιουλίου

*Formula 1: Από τις 18 ως τις 20 Ιουλίου, ο OTE TV μας μεταφέρει στο Χόκενχαιμ της Γερμανίας για καλοκαιρινά γκάζια στην πίστα της Formula 1.
*MotoGP: Από τους τέσσερις τροχούς, επιβιβαζόμαστε στους δύο, και απολαμβάνουμε από τις 11 ως τις 13 Ιουλίου τους αγώνες MotoGP που διοργανώνονται στην Γερμανία.

Οι νέες σειρές στα κανάλια OTE CINEMA

*The Pacific: Ο Στήβεν Σπίλμπεργκ και ο Τομ Χανκς μπαίνουν πίσω από το τιμόνι της παραγωγής αυτής της μίνι σειράς που ακολουθεί την αμερικανική εκστρατεία ενάντια στον Ιαπωνικό στρατό την περίοδο που φτάνει ως την ρίψη της ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα. Η σειρά ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης μίνι σειράς το 2010 και πρωτοπόρος στα βραβεία Emmy με 24 υποψηφιότητες.
Πρεμιέρα: Στις 23 Ιουλίου και ώρα 21.00 στο OTE Cinema 1HD

*Band of Brothers: Με τους ίδιους κινηματογραφικούς superstars για παραγωγούς, η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα για το 2002 μίνι σειρά αφηγείται τις περιπέτειες των ανδρών των Αεροπορικών Δυνάμεων των ΗΠΑ κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, βασισμένη στις αφηγήσεις των πραγματικών επιζώντων από τις στρατιωτικές επιχειρήσεις. Πρόκειται για την ακριβότερη μίνι σειρά που γυρίστηκε ποτέ, με budget που άγγιξε τα 12,5 εκατομμύρια δολάρια ανά επεισόδιο.
Πρεμιέρα: Στις 23 Ιουλίου και ώρα 22.00 στο OTE Cinema 1HD

Οι μεγάλες πρεμιέρες του Ιουλίου στον OTE TV

Σημειώστε τις ημερομηνίες για δυνατές κινηματογραφικές συγκινήσεις στην άνεση του καναπέ σας, από το τελευταίο διαμαντάκι του Wes Anderson και το πιο απολαυστικό animation της χρονιάς, μέχρι τα καταιγιστικά blockbuster που μας μεταφέρουν στις μάχες του δρόμου:
*Rewind: 10 Ιουλίου στο OTE Cinema 1HD
*Romeo And Juliet, 14 Ιουλίου στην υπηρεσία ΟΤΕ Cinema On Demand
*Fast & Furious 6, στις 17 Ιουλίου στο OTE Cinema 1HD
*American Girl: Saige Paints the Sky: 19 Ιουλίου στο OTE Cinema 1HD
*Rio 2 (μεταγλωττισμένο): 21 Ιουλίου στην υπηρεσία ΟΤΕ Cinema On Demand
*The Grand Budapest Hotel: 28 Ιουλίου στο στην υπηρεσία ΟΤΕ Cinema On Demand

Τα καθημερινά ραντεβού και τα αφιερώματα του Ιουλίου

Η Σερίφης Κάλι στην Άγρια Δύση ξυπνά ευχάριστα κάθε πρωί τα παιδιά με νέα επεισόδια στο κανάλι Disney Jr, ενώ λίγο αργότερα οι μεγαλύτερες επιτυχίες παίζουν δυνατά στο «Summer Chart 2014» του MTV HD. Στο κανάλι του National Geographic απολαμβάνουμε νέες σειρές ντοκιμαντέρ, όπως τα «The Happenings» (6 Ιουλίου), «Wicked Tuna II» (7 Ιουλίου), «Wild Florida» (8 Ιουλίου) και «Η Αναζήτηση των Μαμούθ» (9 Ιουλίου), ενώ στο E! HD θα παρακολουθήσουμε το κόκκινο χαλί των φετινών βραβείων Emmy και στο DXD τα νέα επεισόδια του Star Wars. Οι φίλοι του καλτ ελληνικού σινεμά, σημειώστε πως το κανάλι OTE Cinema 3 μας σερβίρει μια εβδομαδιαία δόση 80s κινηματογράφου (Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα και Ο Καμικάζι Τσαντάκιας).

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και τα highlights των καναλιών του OTE TV εδώ.

Τι απολαμβάνετε με τον OTE TV

-Ζείτε τη μαγεία του κινηματογράφου στο σπίτι σας, με μεγάλες πρεμιέρες, κορυφαίες παραγωγές, ταινίες πρώτης προβολής και ευρωπαϊκό σινεμά στα έξι κινηματογραφικά του κανάλια (ΟΤΕ Cinema 1 HD, OTE Cinema 2, OTE Cinema 3, Village Cinema, Village Cinema HD και Sundance Channel HD).
-Έχετε αποκλειστική πρόσβασή στις πιο έντονες αθλητικές συγκινήσεις, με περισσότερες από 50 live μεταδόσεις την εβδομάδα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα του κόσμου. Οι μεταδόσεις και εβδομαδιαίες αθλητικές εκπομπές μοιράζονται σε 10 αθλητικά κανάλια για κάθε γούστο.
-Απολαμβάνετε πλούσιο περιεχόμενο για όλη την οικογένεια: Ο OTE TV αριθμεί 32 θεματικά κανάλια με σειρές, ντοκιμαντέρ, παιδικά, μουσική, life style και ενημερωτικές εκπομπές, και όλα αυτά σε φανταστική τιμή.
-Απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας εκπομπές από όλα τα μεγάλα ελληνικά κανάλια.
-Μπορείτε να απολαύσετε τα κανάλια του είτε μέσω δορυφόρου, για HD εμπειρία σε 19 κανάλια χωρίς επιπλέον χρέωση, είτε μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης για να «γυρνάτε» τον χρόνο πίσω με την υπηρεσία OTE Replay TV που σας δίνει την δυνατότητα να δείτε το πρόγραμμα των προηγούμενων δύο ημερών από επιλεγμένα κανάλια.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v