Μαγγίρα: «Έχω κενό μνήμης από το bullying που βίωνα»

Η Μπέτυ Μαγγίρα μίλησε στην εκπομπή που παρουσιάζει στο Open TV για το bullying που βίωσε στα σχολικά της χρόνια.
Μαγγίρα: «Έχω κενό μνήμης από το bullying που βίωνα»
Η Μπέτυ Μαγγίρα, μίλησε στην πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει στη συχνότητα του Open TV «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για το bullying που είχε βιώσει στα παιδικά της χρόνια. Αφορμή στάθηκε απόσπασμα της εκπομπής που αναπαρήγαγε δηλώσεις του Δημήτρη Σκουλού στο «After Dark», όπου ο γνωστός φωτογράφος αναφέρθηκε στο ξύλο του δεχόταν ως παιδί, λόγω του χρώματος του δέρματός του.

Η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε τα λεγόμενα του κυρίου Σκουλού κι έπειτα μίλησε για το bullying που δεχόταν κι εκείνη στο σχολείο.

«Εγώ έχω κενό μνήμης από το bullying που δεχόμουν, όταν ήμουν μικρή. Προκειμένου να προστατεύσω τον εαυτό μου στο να μην δεχτεί αυτό το τραύμα, έσβησα τα πάντα από τη μνήμη μου. Είχα στραβισμό και μου έκλειναν το ένα μάτι. Από πρώτη δημοτικού μέχρι τετάρτη, δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα» δήλωσε σχετικά.

«Θυμάμαι που με φώναζαν “Αιθιοπία”, γιατί ήμουν πολύ αδύνατη και με φώναζαν και “Μπετόβεν”, γιατί φόραγα γυαλιά. Φαντάσου πόσο σκληρό μπορεί να είναι αυτό στον ψυχισμό ενός παιδιού» πρόσθεσε η Μπέτυ Μαγγίρα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v