5 καινούριες σειρές στο Netflix που θα βουλώσουν στόματα

Αγωνιώδη αστυνομικά, σπαρταριστές κωμωδίες και ανατριχιαστικά θρίλερ που θα βάλουν τον κάθε χέιτερ του Netflix στη θέση του.
5 καινούριες σειρές στο Netflix που θα βουλώσουν στόματα
Έκλεισες τα αυτιά σου στη γκρίνια για το Netflix και κράτησες τη συνδρομή σου; Πολύ καλά έκανες. Γιατί αυτές τις μέρες παίζουν άκρως ενδιαφέρουσες σειρές και πολλά υποσχόμενες νέες σαιζόν ήδη αγαπημένων σειρών, που θα βάλουν αν όχι τέλος, τουλάχιστον μια άνω τελεία στα ποστ που πλημμυρίζουν τα social media πως «δεν έχουμε τίποτα να δούμε». Ξεκίνα από αυτά.

The Sinner

Την θυμάσαι την σειρά της Jessica Biel που έχει για πρωταγωνιστή τον Μπιλ Πούλμαν, ο οποίος ερευνά σε κάθε σαιζόν μια διαφορετική ιστορία, όχι όμως το τι έγινε (αυτό το ξέρουμε πάντα εξ αρχής) αλλά το γιατί έγινε; Επέστρεψε τώρα, με οκτώ χορταστικά ωριαία επεισόδια, στα οποία ο βασανισμένος ντετέκτιβ μας ερευνά μια υπόθεση αυτοκτονίας. Απολαυστικές ερμηνείες, σασπένς που χτίζεται αργά, και πλοκή που δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα, σε μια τέταρτη σαιζόν εντυπωσιακά καλύτερη από την τελευταία.



Dahmer

Γιατί μιλάει όλος ο κόσμος για το Dahmer; Γιατί είναι μια εξαιρετική, true crime μίνι σειρά, στα χνάρια του Mindhunt: Unabomber, που αφηγείται την φρικιαστική ιστορία του δολοφόνου του Milwaukee, Jeffrey Dahmer, ο οποίος σε μια δεκαετία σκότωσε 17 έφηβους και νεαρούς άνδρες. Η ιστορία είναι δοσμένη από την πλευρά των θυμάτων του, και καταγγελτική σε ό,τι αφορά την ολιγωρία των αρχών και την ευθύνη τους για τα εγκλήματα του Dahmer.

Cabinet of Curiosities

Ο Guillermo del Toro υπογράφει αυτό το τρομακτικό διαμαντάκι, που αν δεν ήταν τηλεοπτικό, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι κινηματογραφικό. Μια μίνι σειρά οκτώ επεισοδίων που αφηγούνται παράξενους εφιάλτες, απολαυστικά οπτικοποιημένους, και υπόσχονται ανατριχίλες. Βλέπονται ιδανικά αφού πέσει το σκοτάδι (μετά τις 17.30 δηλαδή, δεν είναι και δύσκολο) με κουβερτούλα στον καναπέ και κάποιον να σου κρατάει το χέρι αν είσαι από εκείνους που τρομάζουν εύκολα.

The Watcher

Ένα all star cast ηγείται αυτής της μίνι σειράς που πιθανότατα έχει πάρει το μάτι σου, καθότι βρίσκεται εδώ και μέρες καρφωμένη στο top-10 των δημοφιλέστερων σειρών στην Ελλάδα και όχι μόνο. Η Naomi Watts, η Mia Farrow και ο Bobby Cannavale του Human Resources πρωταγωνιστούν σε ένα απολαυστικό θρίλερ επτά επεισοδίων, που ακολουθεί ένα ζευγάρι το οποίο μετακομίζει στο σπίτι των ονείρων του στην αμερικανική επαρχία, και αρχίζει να λαμβάνει απειλητικά γράμματα από έναν άγνωστο που υπογράφει “The Watcher”.



Derry Girls

Η τρίτη σαιζόν της χιλιοβραβευμένης βρετανικής σειράς μόλις προσγειώθηκε στο ελληνικό Netflix, και όχι άδικα κάνει τον σαματά που αξίζει. Αν δεν ξέρεις τι εστί Derry Girls, σε ζηλεύουμε που θα πιάσεις όλες τις σαιζόν από την αρχή, και σου λέμε μόνο ότι πρόκειται για την ιστορία μιας 16χρονης Ιρλανδής και της οικογένειάς της στο Δουβλίνο των Ταραχών, στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Βιτριολικό χιούμορ, σπαρταριστές ατάκες και απολαυστικές ερμηνείες από τις Saoirse-Monica Jackson, Louisa Harland και Tara Lynne O'Neill.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v