Μαρία Κορινθίου: «Έκανα αγωγές σε όσους έλεγαν ότι έπινα φάρμακα για να χάσω κιλά»

Η Μαρία Κορινθίου εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του Ant1 όπου και μίλησε για την κριτική που είχε δεχτεί όταν είχε παραπάνω κιλά.
Μαρία Κορινθίου: «Έκανα αγωγές σε όσους έλεγαν ότι έπινα φάρμακα για να χάσω κιλά»
Η Μαρία Κορινθίου εμφανίστηκε στην εκπομπή «Το πρωινό» του Ant1 και μίλησε με τον Γιώργο Λιάγκα για τη ζωή και την καριέρα της. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε ψευδή δημοσιεύματα που έγραφαν πως χρησιμοποίησε φάρμακα προκειμένου να χάσει κάποια κιλά.

«Δε λέω πόσα κιλά έχω χάσει, αλλά έχασα πολλά. Δε λέω γιατί βγήκαν και είπαν πάλι στο διαδίκτυο ότι πίνω κάτι πόσιμα και κάτι φάρμακα για να χάσω κιλά. Φυσικά και δεν ισχύει. Έχουμε πάει δικαστικώς, έχουμε κάνει αγωγές. Τώρα ανοίξαμε την υπόθεση. Πρέπει να είναι ξένοι αυτοί που συνεργάζονται με άτομα εδώ» δήλωσε σχετικά η Μαρία Κορινθίου.

«Εγώ τα κιλά τα έχασα ανεβαίνοντας μια μέρα στη ζυγαριά γιατί αισθανόμουν ένα φορτίο τοξικότητας. Ανέβηκα στη ζυγαριά που δεν ανέβαινα και λέω, “Θεέ μου, τι έχεις κάνει στον εαυτό σου”. Πήγα σε διατροφολόγο. Τα πολλά κιλά τα έχασα σε 2.5 μήνες» πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Ήμουν τόσο συγκεντρωμένη στον στόχο μου που δεν δυσκολεύτηκα. Δεν πείνασα. Μαγείρευα κανονικά για τους άλλους», τόνισε ακόμη.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v