Ο υπουργός Μετανάστευσης υποδύθηκε εαυτόν σε αστυνομική σειρά

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης υποδύθηκε τον εαυτό του στην αστυνομική σειρά του Ant1, «Οι Παγιδευμένοι».
Ο υπουργός Μετανάστευσης υποδύθηκε εαυτόν σε αστυνομική σειρά
«Μάθε τέχνη κι άστηνα…» λέει ο θυμόσοφος λαός και κάτι παραπάνω ξέρει είναι βέβαιο. Ποτέ δεν είναι αργά να ανοίξεις νέους επαγγελματικούς δρόμους, για αυτό μάλλον κι ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης επέλεξε να εμφανιστεί στην πρεμιέρα της νέας αστυνομικής σειράς του ΑΝΤ1, «Οι Παγιδευμένοι».

Ο κ. Μηταράκης υποδύθηκε τον εαυτό του, παίζοντας σε μια σκηνή με τον Κίμωνα Κουρή που ερμηνεύει τον ρόλο του Εισαγγελέα και με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη ο οποίος υποδύεται τον έτερο εισαγγελέα, Δημήτρη Μαρκέτο.

O υπουργός απευθυνόμενος στον Κουρή λέει την πρώτη του ατάκα στη σειρά: «Όπως είπαμε. Όταν τα έχεις έτοιμα τα στέλνεις στο γραφείο μου».

Έπειτα ο κ. Μηταράκης λέει: «Ευχαριστώ και να σου πω κανόνισε κάποια στιγμή να 'ρθεις στη Χίο. Τόσες φορές το έχουμε πει. Καλή συνέχεια», αναφερόμενος έμμεσα και στην εκλογική του περιφέρεια, δηλαδή τη Χίο.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που εν ενεργεία υπουργός εμφανίστηκε σε τηλεοπτική σειρά της χώρας. Ο κ.Μηταράκης ανέβασε μάλιστα το απόσπασμα της εμφάνισής του στο Twitter γράφοντας ότι «Η Χίος είναι πανέμορφο νησί».
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v