Εμίλια Κλαρκ: «Λείπουν κομμάτια του εγκεφάλου μου λόγω ανευρυσμάτων»

Η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones μίλησε για τα δύο ανευρύσματα που υπέστη στα γυρίσματα της πολυαγαπημένης μας σειράς.
Εμίλια Κλαρκ: «Λείπουν κομμάτια του εγκεφάλου μου λόγω ανευρυσμάτων»
Η Εμίλια Κλαρκ θα είναι για πάντα η Καλίσι από το υπέρ-επιτυχημένο Game of Thrones. Σε συνέντευξη που έδωσε στο Sunday Morning του BBC πρόσφατα ωστόσο δεν μίλησε για την δημοφιλή σειρά αλλά για ένα σοβαρό ζήτημα υγείας που αντιμετώπισε.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στα δύο ανευρύσματα που υπέστη κατά τα γυρίσματα του Game of Thrones το 2011 και το 2013.

«Μέρος του εγκεφάλου μου δεν είναι λειτουργικό. Είναι αξιοσημείωτο ότι μπορώ να μιλάω, μερικές φορές με ευγλωττία, και ζω τη ζωή μου χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Ανήκω πραγματικά σε μια πολύ μικρή μειοψηφία ανθρώπων που μπορούν να επιβιώσουν από αυτό», τόνισε η Εμίλια Κλαρκ, η οποία, τότε, είχε ανεβάσει και φωτογραφίες από τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο.

Αναφερόμενη στις εξετάσεις του εγκεφάλου της είπε πως: «Λείπουν αρκετά. Είναι κάτι που με κάνει να γελάω. Εξαιτίας των εγκεφαλικών επεισοδίων, από τη στιγμή που μέρους του εγκεφάλου δεν λάβει αίμα για ένα δευτερόλεπτο, έχει φύγει. Και έτσι το αίμα βρίσκει διαφορετική διαδρομή για να κυκλοφορήσει. Ωστόσο, ό,τι κομμάτι λείπει έχει εξαφανιστεί».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από τρία χρόνια, η Εμίλια Κλαρκ δημιούργησε το SameYou, μια φιλανθρωπική οργάνωση, στόχος της οποίας είναι η συγκέντρωση οικονομικών πόρων για όσους αναρρώνουν από εγχειρήσεις εγκεφάλου και εγκεφαλικά.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v