Αποχωρεί ο Γιώργος Παπαδάκης από το Καλημέρα Ελλάδα;

Ο Γιώργος Παπαδάκης αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως θα γίνει αλλαγή σκυτάλης στη δημοφιλή εκπομπή.
Αποχωρεί ο Γιώργος Παπαδάκης από το Καλημέρα Ελλάδα;
Το όνομά του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την πρωινή τηλεοπτική ζώνη των τελευταίων δεκαετιών. Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι εδώ και πολλά χρόνια ένας από τους πλέον αγαπητούς παρουσιαστές, όμως όπως φαίνεται ο κύκλος του ολοκληρώνεται.

Μιλώντας στο «The 2Night Show» για τον απολογισμό της σεζόν, αναφέρθηκε στο θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του, καθώς ο σταθμός εξέδωσε μόλις πριν από μερικές ημέρες επίσημη ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον παρουσιαστή.

«Πλέον κάνω σκυταλοδρομία. Που σημαίνει ότι η συνέχεια η δική μου σε αυτήν την εκπομπή θα είναι να δώσω τη σκυτάλη. Σιγά - σιγά θα τη δώσω μέσα στην επόμενη σεζόν», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Σε ποιον όμως; Όπως απάντησε ο ίδιος: «Τον έχω στο μυαλό μου αυτόν τον άνθρωπο. Μπορεί να μην είναι ένας αλλά δύο. Δεν θα φύγω ποτέ από την εκπομπή, θα είμαι εκεί».

«Είμαι περήφανος για το ότι δημιούργησα αυτή τη ζώνη. Όσο αλαζονικό και να ακούγεται, δεν υπήρχε τηλεόραση σε αυτή την ώρα. Δημιουργήθηκαν πάνω από 1000 θέσεις εργασίας», είπε.

«Η εκπομπή θα βγει κανονικά κι αυτό θα γίνει προοδευτικά. Θα έχω το γενικό συντονισμό της εκπομπής, δεν μπορώ να το εγκαταλείψω», ξεκαθάρισε.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v