Βάνα Μπάρμπα: «Δεν θέλω να γυρίσω ποτέ στην τηλεόραση»

Η Βάνα Μπάρμπα εμφανίστηκε στην εκπομπή Πάμε Δανάη όπου και δήλωσε ότι «η ομορφιά στην Ελλάδα, λειτουργεί σαν κατάρα».
Βάνα Μπάρμπα: «Δεν θέλω να γυρίσω ποτέ στην τηλεόραση»
Η Βάνα Μπάρμπα έδωσε μια συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή του Mega, «Πάμε Δανάη» όπου και μίλησε για πολλά κι ενδιαφέροντα σχετικά με τη ζωή και την καριέρα της.

Η γνωστή ηθοποιός τόνισε πως δεν θέλει να ξαναγυρίσει στην τηλεόραση.

«Δεν θέλω να γυρίσω ποτέ, η ανάγκη μου είναι το σινεμά, συζητάω μια πολύ ωραία πρόταση. Στην τηλεόραση διεκδικώ εκπομπή, έχω προτείνει ήδη μία. Δεν θα έχει μόνο επώνυμους, τι επώνυμους και κουραφέξαλα. Στη μυθοπλασία δεν θα ξαναγυρνούσα. Με εκπομπή ναι, θα έκανα και σκάνδαλο», δήλωσε συγκεκριμένα.

«Στην εκπομπή θα ήθελα να έχω μαζί μου τον Βαγγέλη Περρή και τον Αρναούτογλου. Τώρα συζητάω με το κανάλι για την εκπομπή που θέλω», πρόσθεσε.

Η κα Μπάρμπα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ελληνικό #metoo, υπογραμμίζοντας πως ευτυχώς δεν έχει δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση. «Δεν υπήρχε η σκληράδα και ο τελματισμός που υπάρχει σήμερα. Όποιος θέλει να μιλήσει για το οτιδήποτε, μπορεί να το κάνει οποιαδήποτε στιγμή», δήλωσε σχετικά.

Παράλληλα η ηθοποιός μίλησε και για τη γυναίκα που την παρενοχλεί. «Μια γυναίκα με κυνηγούσε και κινήθηκα νομικά, σταμάτησε. Η γυναίκα αυτή είχε καθαρά ερωτικό κόλλημα μαζί μου, νόμιζε ότι είμαστε οικογένεια. Με έπαιρνε τηλέφωνο 200 φορές την ημέρα και χτυπούσε τα κουδούνι. Σταμάτησα τη δικαστική διαδικασία, όταν με παρακάλεσε να το κάνω και μετά, άρχισε πάλι τα ίδια», εξήγησε.

Την ίδια στιγμή σχολίασε και τη φήμη του sex symbol που είχε στο παρελθόν. «Μου έμεινε "προίκα" ο τίτλος του sex symbol. Υπήρξα τυχερή, αλλά δεν το έβλεπα τότε, στεναχωριόμουν κι έλεγα ότι "δεν με βλέπουν σοβαρά". Η ομορφιά στην Ελλάδα λειτουργεί ως κατάρα. Όταν η Αλίκη πήγε στην Επίδαυρο, μόνο πεπονόφλουδες που δεν της έριξαν, τη χλεύασαν», κατέληξε.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v